Haberler

Çılgın Dersane 3 Kamera Arkası

Güncelleme:

'Çılgın Dersane 3'ün başrol oyuncuları Duygu Çetinkaya, Paşhan Yılmazel ve Okan Karacan serinin üçüncü filminde de yine maceradan maceraya koşacak.

Kalabalık bir genç oyuncu kadrosunun yer aldığı filmde dans, müzik, eğlence, aşk içeren bir hikaye yer alıyor.

Çekimler sırasında çok eğlendiklerini söyleyen Duygu Çetinkaya, "Hem tatil hem de iş bir arada oldu. Ben de vizyonu iple çekiyorum. Biz eğlendik, izleyicinin de eğlenmesini umuyoruz" dedi.

Film için 15 kilo veren Paşhan Yılmazel, Çılgın Dersane serisinin ilkinde ve ikincisindeki görüntüsüne kavuşabilmek için çekimlerden önce sıkı bir rejime girdi.
Bu motivasyonla formuna da kavuştuğunu belirten Yılmazel, yılbaşı eğlencesine doyamayanları filme gitmeye davet etti.

Filmde 'Doktor' lakabıyla yer alan Okan Karacan ise yanından hiç ayırmadığı 'İskelet'iyle arkadaş olduklarını söyledi. Sibel Tüzün ve Mustafa Topaloğlu'nun konuk oyuncu olarak yer aldığı filmin diğer oyuncu kadrosunda Ozan Aydemir, Zeynep Aktuğ, Merve Uçer, Buket Kahraman, Yeşim Taşdelen, Boğaç Aksoy, Alican Uğur ve Ozan Güler yer alıyor.

Aksoy Film'in yapımcılığında, 17 Ocak Cuma günü beyazperdede sinema izleyicisiyle buluşacak olan filmin yönetmen koltuğunda ise Kamil Çetin oturdu.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Sinema Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (21)

yaşaryasaraltay@outlook.com:

sırf duygu var diye gitmem bu filme

41
17
yanıtYanıtla
bunun film olduğuna yemin ederlermifbgh@hotma:

Film yaptım diye çıkın ortalıkta dolaşında papparazilere falan çıkarsınız, ağzının salyasıyla bir avuç tv kokuşmasının beğenisini kazanır sonra unutlanlar arasındaki yerinizi alırsınız.

45
7
yanıtYanıtla
kazmalarll@lkll.lu:

gezi parkındaki ağaç severler neredesiniz ? 200 trilyon zarar vermiştiniz ya güya ağaç için ? medya nerdesin ? hürriyet, milliyet, sözcü, cumhuriyet, cnn turk, bbc, atatürkcü kefalistler nerede ? bugün hindi ve ağaç katliamı olacak, eylem yapmıyor musunuz ? sanatçılar nerdesiniz ? tarihini bilmeyen geri zekalı liseli, ortaokullu bebeler nerdesiniz ? Adını unuttum, kurban bayramına katliam diyen, ay nölör bögön bana iyi bayrömlör dilemeyin diyen kadın nerdesin ? konu yılbaşı olunca sesin çıkmıyor hayırdır ? dert islam olunca tabi. yazıklar olsun hıristiyan bayramını kutlayanlara.

42
8
yanıtYanıtla
i.s.s@hotmail.com.tr:

O eylemlerin ağaç için olmadığını sende biliyorsun.. Adamlar açık açık söylüyor Erdoğan'ın ben yaptım olacak şeklindeki tavırlarına yönelik yapılan eylemlerdi... O eylemlere katılanlar koyun gibi herşeye eyvallal demeyi kabul etmeyenlerdi kardeşim..

yanıt0
yanıt0
feridvoussefashion@gmail.com:

O eylemler halen devam ediyor.Ama ne yaparlarsa yapsınlar bir şeyi asla başaramayacaklar!..Bu halk gerçeği gördü ve yıllardır başbakanının arkasında durdu ve durmaya devam edecek.vatana İhanet edenler o kadar ortaya çıktıki sadece kafaları kumda..CHP-MHP-CEMAAT-ABD-İSRAİL Hepsi bir olmuş,,ona rağmen Allah ve halk Başbakandan yanane yaparsanız yapın kaybeceksiniz...

yanıt0
yanıt0
muhammetmuhammet.yasar-@hotmail.com:

çok doğru diorsun kardeşim ancak sana yorum yapan ferid arkadaş pek bişiler bilmeden cemmat diyor. ferid kardeş cemaat hakkında bişi bilmeden görmeden suç atıyorsun ve o milyonlar topluluğu cemaatin hakkına giriyosun. yarın mahşeri düşün nasıl hepsinden helallik almaya çalışcaksın kardeşim...

yanıt0
yanıt0
nurg@er.net:

(Ey Resulüm, müminlere söyle, harama bakmasınlar ve avret yerlerini haramdan korusunlar! Müslüman kadınlar da ziynetlerini göstermesinler, başörtülerini yakalarına kadar örtsünler!) (Nur 31)

22
6
yanıtYanıtla
90b@cvb.net:

'Ey iman edenler, içki, kumar, putlar ve kısmet çekilen zarlar, hep şeytan işi, murdar bir şeydir. Onun için siz ondan kaçın ki yakayı kurtarasınız.'' MÂİDE - 90

16
3
yanıtYanıtla
121122dfg@weqwe.net:

(Kadının yüzünden ve iki eli ayasından başka bütün bedeni avrettir.) [M.Enhür] , (Avret yerini açana, başkasının avret yerine bakana Allah lanet etsin!) [Beyheki] , (Zina edenin yüzü Cehennemde ateşle yanar.) [Taberani] , (Zina edenlerin avretlerinin kokusu, bütün Cehennem halkına eza verir.) [Bezzar] , (Bir yerde, zina ve riba çoğalırsa, o yerin halkı, belaya maruz kalır.) [Hakim]

17
1
yanıtYanıtla
JFRugur.tokmak@outlook.com.tr:

Böyle özentili,kültür yozlaşması yaşatan,çıplaklıkla eğlence yaratılmaya çalışılmış ergen ve ergenlikten çıkamamış bireylerin filmi.Hala kopyala yapıştır.Filmin adının ne konulacağını tüm okuyucular bilir de yayınlanmaz...Kazmalar adlı yorumcuya da katılıyorum bugün nerede ağaç,hayvan severler ? Korkum dönmeler yüzünden adı müslüman olanlara da sıçramış bu ahlaksızlık zamanında topluca belaya uğramamız.Bir kimse hangi millete benzemeye özenirse o da onlardandır (Hz.Muhammed),31 aralık bugün mekkenin fethi.

15
2
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title