Haberler

Çilek Mobilya'dan Öğrencilere Uygulama Atölyesi

Çilek Mobilya tarafından tam donanımlı hale getirilen Uludağ Üniversitesi (UÜ) İnegöl Meslek Yüksekokulu Mobilya Dekorasyon Bölümü Atölyesi'nin hizmete girmesi dolayısıyla tören düzenlendi.

Çilek Mobilya tarafından tam donanımlı hale getirilen Uludağ Üniversitesi (UÜ) İnegöl Meslek Yüksekokulu Mobilya Dekorasyon Bölümü Atölyesi'nin hizmete girmesi dolayısıyla tören düzenlendi.

Sektörde yetişmiş eleman ihtiyacını karşılamayı amaçlayan Çilek Mobilya'nın, UÜ İnegöl Meslek Yüksekokulu ile yapılan iş birliği çerçevesinde tadilatını üstlendiği bin metrekarelik atölyenin açılışı gerçekleştirildi.

Mobilya ve dekorasyon alanında donanımlı sistemlere sahip atölyede firmanın mevcut modeli olan "yalın üretim" uygulamasına yönelik teknik destek de verilecek.

Çilek AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Muharrem Çilek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, UÜ İnegöl Meslek Yüksekokulundan mezun 25 kişinin, bünyelerinde çalıştığını söyledi.

Mobilya sektörü adına önemli bir projeye destek verdiklerini belirten Çilek, şöyle konuştu:

"Mobilya Meslek Yüksekokulunun tercih edilmesinde, daha nitelikli öğrencilerin tercih etmesinde bir vesile olabileceğimizi düşünüyorum. Yine 2008 yılında Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) olarak, meslek liselerinin mobilya dekorasyon bölümleri tercih edilsin diye Türkiye'de bulunan 367 meslek lisesinin mobilya bölümünün tercih edilmesi için afişler hazırladık. El ilanları da yaptık. Ara elamanı ihtiyacımızın tamamlanması için bir çalışma başlattık. Onun da faydalarını bugünlerde yavaş yavaş görmeye başladık. Çilek ekibi içerisinde atölyenin hazırlanmasında destek olan ekip arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Bize bütün bu çalışmaları yapma fırsatı veren üniversitemizin görevlilerine teşekkür ediyorum. Hayırlı ve uğurlu olsun."

Kaynak: AA / Yerel

Uludağ Üniversitesi Türkiye İnegöl Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER!!!?? TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title