Haberler

Çıldır AK Parti'de Yılın İlk Toplantısı

Adalat ve Kalkınma Partisi Çıldır İlçe Başkanlığı yılın ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Adalat ve Kalkınma Partisi Çıldır İlçe Başkanlığı yılın ilk toplantısını gerçekleştirdi.

AK Pati Çıldır İlçe Başkanlık bürosunda gerçekleşen toplantıya Ak Parti Çıldır İlçe Başkanı Ahmet Rıfat Vural, Ak Parti Çıldır İlçe yönetim Kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

2016 yılının ilk toplantısını gerçekleştirilen toplantıda partililere seslene İlçe Başkanı Ahmet Rıfat Vural " '016 yılının ilk toplantısını gerçekleştiriyoruz. 2015 yılında parti olarak yoğun bir dönem yaşadık, sizlerin ve partililerimizin sayesinde 1 Kasım seçimlerinde Çıldır'da bir ilke imza aratarak birinci parti olduk. Özverili çalışmalarınızdan dolayı hepinize ayrıca teşekkür ederim. 2016 yılı ilçemiz açısından önemli atılımların ve yatırımların gerçekleşeceği bir yıl olacak. Belediye Başkanımız Sayın Kemal Yakup Azizoğlu ve İl Genel Meclis üyemiz Sayın Etem Özcan ilçemizin sorunlarını her alanda ve konuda özverili bir şekilde çalışma yürütmektedirler. Bizlerde Ak Parti teşkilatı olarak destek vererek yanlarında olacağız. Ülkemizde istikrarlı bir yükseliş devam etmektedir buna karşılık Türkmen kardeşlerimize üzerinde oyunlar oynanmaktadır. Türkmen kardeşlerimiz çeşitli zorluklar yaşamaktadırlar. Bu olumsuz durumlara karşılık bizde Ak Parti Çıldır İlçe teşkilatı olarak yardım kampanyası başlatmış bulunmaktayız. Partililerimizin bu konuya duyarsız kalmayacağı inancındayım" dedi.

Partililerinde katılımıyla gerçekleşen toplantı daha sona basına kapalı olarak devam etti. - ARDAHAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Rıfat AK Parti Çıldır Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title