Haberler

Çikolata Hırsızları Suçüstü Yakalandı

Konya'da kapısını zorlayarak içeri girdikleri işyerinden çikolata çalan 2 şüpheli polisle yaşanan kovalamaca sonucu yakalandı.

Konya'da kapısını zorlayarak içeri girdikleri işyerinden çikolata çalan 2 şüpheli polisle yaşanan kovalamaca sonucu yakalandı. Olay, bugün saat 03.00 sıralarında merkez Meram İlçesi Gazanfer Mahallesi Emirgazi Sokak içerisinde bulunan bir bilardo salonunda meydana geldi. İddiaya göre hırsızlık suçundan poliste kaydı bulunan Yüksel Ö. (22) ve Halil K. (28) işyerinin kapısını zorlayarak içeri girdi. Kasada para bulamayan şüpheliler, raflardaki 100 adet üzerindeki çikolataları poşetlere doldurdu. Bu sırada karşı binada oturan vatandaşlar şüphelileri fark ederek durumu polise bildirdi. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Şüphelilerden Yüksel Ö., işyerinin kapısı önünde Halil K. ise kovalamaca sonucu yakalandı. Şüphelilerin ellerindeki poşetlerde ve ceplerinde çok sayıda çikolatanın çıktığı öğrenildi. Gözaltına alınan şüpheliler ifadeleri alınmak üzere Hırsızlık Büro Amirliğine götürüldü. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Emirgazi Meram Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title