Haberler

Cihat Tamer'den "Saygıyı Hak Etmiyor" Diyen Emrah'a Sert Cevap: Kurt Kocayınca Köpeklerin Maskarası Olurmuş!

Güncelleme:

Cihat Tamer, kendisi için "Mesleki kariyer hakkında yorum yapma hadsizliğinde bulunan bu şahsiyet saygıyı hak etmiyor" diyen Emrah'a "Kurt kocayınca köpeklerin maskarası olurmuş" diyerek cevap verdi.

Geçtiğimiz gün 'Şule ile Vitrindekiler' programına konuk olarak katılan Cihat Tamer, Emrah hakkında "Çok şanslı. Yeni çekilen diziler 3'üncü bölümde bitiyor. Çocuğun oyunculukla alakası yok ama dizisi iki sezondur devam ediyor." dedi. Tamer, sözleri üzerine Instagram'dan zehir zemberek açıklamalar yapan Emrah'a katıldığı programda cevap verdi.

"KURT KOCAYINCA KÖPEKLERİN MASKARASI OLURMUŞ"

Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt'ın sunuculuğunu yaptığı 2. Sayfa programına telefonla bağlanan Cihat Tamer, "Ben programda ne demişim de bunları söylemiş 'Kurt kocayınca köpeklerin maskarası olurmuş'" diyerek tepki gösterdi.

Cihat Tamer'den 'Saygıyı Hak Etmiyor' Diyen Emrah' Sert Cevap: Kurt Kocayınca Köpeklerin Maskarası Olurmuş!

"BU ŞAHSİYET SAYGIYI HAK ETMİYOR"

Emrah, kendisi için "oyunculukla alakası yok" diyen usta oyuncu hakkında şunları söyledi: "Kendini sanatın, tiyatronun azizi görüp, insanların mesleki kariyerleri ile ilgili yorum yapma hadsizliğinde bulunan bu şahsiyet saygıyı hak etmiyor.. Bu arkadaş daha önceleri de medyada zaman zaman hakkımda yorum yapmaya çalışan bir zavallı.. Yaşına olan saygımdan hiç cevap vermedim muhattap olmadım... Ancak bu arkadaş tekrardan bundan bir kaç gün önce ismini ilk defa duyduğum bir tv programında mesleğimle ilgili kendisine hiç yakışmayan bir biçimde konuşmuş , Anladığım kadarıyla bu Cihat Tamer denen arkadaş bu aralar işsiz ve güçsüz... Yazık aslında üzüldüm de durumuna... Tabi evde oturup yapımcıların aramasını beklemekte çok zor olsa gerek... Kaderin böyle arkadaş.. Rabbim yardımcın olsun... Ha bu arada bu paylaşımımdan dolayı sana bir faydam dokunur inşallah.. İnsanlar seni hatırlarda belkide iş bulman kolaylaşır..."

Cihat Tamer'den 'Saygıyı Hak Etmiyor' Diyen Emrah' Sert Cevap: Kurt Kocayınca Köpeklerin Maskarası Olurmuş!

Cihat Tamer'den 'Saygıyı Hak Etmiyor' Diyen Emrah' Sert Cevap: Kurt Kocayınca Köpeklerin Maskarası Olurmuş!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Cihat Tamer Instagram Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (44)

arsima:

eşşeğin bile oyunculuk yaptığı dönemde emrahın da böyle anırması doğaldır.

30
0
yanıtYanıtla
PELİN:

Emrah bey kızmadan sanatçılığınızı belgeleyin. Küçükken şarkı söyleyip büyüyünce dizilerde göz süzmekle sanatçı olduğunuzu zannetmeyin.

21
4
yanıtYanıtla
PSIKOLOG ADAYI:

Sana neki pelin sana dertmi oldu. Emrah senin Ne eşin nede sevgilindir ok. Git evde annene yardımcı ol

yanıt2
yanıt14
müge:

Ask ve mavi dizisinin oyuncu kadrosu Emrah haric süper. Helede hasibe roluyle aysegul hanimi ayakta alkislamak gerekir. Emrahin rol yapmasi yapmacik. yuzu mumya gibi mimikleri hic yok. Yapimcilar sarki soyleyenlerle dizi yapmasalar bence daha iyi. Dizinin kalitesi düsüyor. Cihat Tamer Usta oyuncu Dogru söylüyor.

22
2
yanıtYanıtla
çözüm:

kadroya hiç bakamadım ki, kazara kanal değiştirirken diziye rastladığımda hemen değiştiriyorum. onunla birlikte oynayanlarda kabahat. cihat tamere yükselmesi sırf maddi gücünden. param var adamım diyor. hiç sevilmediğinden ya bihaber ya seçici körlük yapıyor. herhangi başka ünlüye karşı hiç alerjim olmamıştır. herkes hatırlamaz, reha muhtar babalığı kabul ettirene dek ne ter dökmüştü. o nedenle reha muhtarı hala çok takdir ederim. acaba diziye bir ödeme mi yapıyor. ne iyi diziler bitti

yanıt8
yanıt0
ANNE:

Cihat Tamer yılların sanatçısıdır. Haddini bil Emrah. Sen o çizgiden çok uzaktasın. En azından saygılı ol.

20
2
yanıtYanıtla
hanisöz:

küçük emrah ne zaman eğitim almışta sanatçı olmuş arabesk toplumun şans verdiği bir zat kalkıp bir sanatçıya laf edemez şans eseri meşhur olanlar kervanından gelenler geçmişini bir yoklasın. para bazı şeyler etmiyor. . .

19
2
yanıtYanıtla
ase:

bu emrahı hiç sevmem evladını bile kabullenmeyen ölmüş abisinin eşine çocuklarına bakmayan bir zavallı ama Cihat Tamerde kaşınmış .

15
5
yanıtYanıtla
baba:

emrah kusura bakma ama seni gördüğümde işim rast gitmiyor. hemen kanalı değiştiriyorum

18
0
yanıtYanıtla
Haydar:

Emo adam değilsin oyuncu hiç değilsin şarkıcı desem yok çıkmıyor zorlasamda sen evinde otur ya lütfen.

16
1
yanıtYanıtla
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title