Haberler

Cihanbeyli'ye Bir Eser Daha

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Cihanbeyli ilçesine yapılan Kordon Boyu Parkı projesi için çalışmalar başladı.

İlçe merkezinde bulunan kanal etrafına yapılacak olan proje için çalışmalar başladı. 4 kilometre uzunluğundaki bir alanı kapsayan Kordon Boyu Parkı'nın içerisinde kafeterya, fitness alanları, yürüyüş ve bisiklet yolları, kamelyalar bulunuyor.

Yılsonunda teslim edilecek olan projenin ilçeye ayrı bir hava katacağını belirten Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, "İlçemizi yeşillendirmek açısından yaptığımız çalışmalara, Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte bir yenisini daha ekliyoruz. İlçe merkezinden geçen kanalın etrafına yapılacak olan bu çalışma, ilçemizin sembolü haline geleceğini düşünüyorum. Bu tür alanlar ilçemizdeki sosyal hayatı da etkileyecektir. 4 kilometre uzunluğundaki parkımızın içerisinde kafeterya, oyun grupları, bisiklet yolları gibi insanların güzel vakit geçirebileceği alanlar bulunuyor. Yaklaşık 5 trilyon maliyeti bulunan bu parkı ilçemize kazandıran Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Akyürek Beyefendiye ve ekibine şahsım ve ilçem adına teşekkürlerim sunuyorum" dedi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Kale Cihanbeyli Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title