Haberler

Cihanbeyli'de Yeni İmar Yolları Açılıyor

Konya’nın Cihanbeyli İlçe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, imar planında yol olarak görünen ancak görümünde yol olmayan yerleri açıyor.

Konya'nın Cihanbeyli İlçe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, imar planında yol olarak görünen ancak görümünde yol olmayan yerleri açıyor.

Cihanbeyli'de mevcut planlarda yol olarak görünen ancak görünümde yol olmayan yerler Cihanbeyli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından açılıyor. Bahçelievler Mahallesinde imar yolu açan ekipler, mucur ve kum nakli ile temel malzeme döşeyerek yol yapım çalışmalarını hızlandırdı.

Açılan yeni imar yollarının ilçenin gelişmesi ve konutlaşma açısından da büyümesine olanak sağladığını belirten Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, "Gelişime açık, tercih edilen bir bölge olan Cihanbeyli'de yapılaşma hızla artış gösteriyor. Belediye olarak yeni imar yollarını açarak gelişime katkı sağlıyoruz. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizin bu yönde yaptığı çalışmalar kapsamında birçok cadde ve sokakta hizmetler gerçekleştiriliyor. Yapılan çalışmalarımız mevsim şartları el verdiği sürece devam edecektir" şeklinde konuştu.

Çalışmaların devam ettiği mevkide şehir düzenine göre yapılması gereken işlemler belirlenerek bir plan dahilinde uygulanıyor. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cihanbeyli Belediyesi Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title