Haberler

Cihanbeyli'de Yatırım Çalışmaları Sürüyor

Konya’nın Cihanbeyli ilçesinde Kent Park, Hanımlar Lokali, Cihanbeyler Konağı, prestij yollar, şehir stadyumunun onarılması, alt yapı ve yol çalışmaları devam ediyor.

Konya'nın Cihanbeyli ilçesinde Kent Park, Hanımlar Lokali, Cihanbeyler Konağı, prestij yollar, şehir stadyumunun onarılması, alt yapı ve yol çalışmaları devam ediyor.

Daha yaşanabilir bir Cihanbeyli için gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, "Halkımızın rahat, huzurlu ve mutlu yaşaması için gereken yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Aynı anda dokuz noktada çevre düzenlemesi, taş döşeme, alt ve üst yapılar, içme suyu hatlarının yenilenmesi, kaldırımlarda engellilerimiz için yürüyüş yolların yapılması, Kent Park, Cihanbeyler ve hanımlar lokalinin inşaatı, ilçe şehir stadyumumuzun bakım ve onarımı, Gölyazı Mahallemize yapılan sentetik saha çalışmaları aralıksız devam ediyor. Bu esnada verdiğimiz rahatsızlık için vatandaşlarımızın hoşgörü ve sabrını rica ediyoruz. Daha güzel daha yaşanabilir Cihanbeyli için gece gündüz çalışıyoruz. Prestij yollar, hanımlar lokali ve altyapı çalışmalarında ilçemize yapmış olduğu yatırımlardan dolayı Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Tahir Akyürek'e teşekkür ediyorum" dedi.

Cihanbeyli ilçesi bu yıl yaklaşık 30 trilyon yatırım alarak çalışmalarını sürdürüyor. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Kale Cihanbeyli Konya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title