Haberler

Cihanbeyli'de Çevre Düzenlemeleri Sürüyor

Konya'nın Cihanbeyli İlçe Belediyesi, taşra mahallelerde asfaltlama, alt yapı ve kilitli taş çalışmalarına devam ediyor.

Taşpınar ve Karabağ mahallelerinde asflatlama ve alt yapı çalışmalarına başlayan ekipler, diğer taraftan da Yeniceoba ve Kırkışla mahallelerinde kilitli taş çalışmalarını sürdüyor.

Göreve geldiklerinden itibaren 150 bin metrekare alana kilitli taş döşendiğini ifade eden Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, "2014 ve 2015 yıllarında ilçe merkezi ve mahallelerimize toplamda 150 bin metre kare kilitli taş döşedik. 2016 yılında da asfaltlama ve alt yapı çalışmalarımızın olacağını söylemiştik, Taşpınar-Cihanbeyli ve Karabağ-Cihanbeyli yollarında çalışmalarımıza başladık. Kırkışla ve Yeniceoba mahallelerimizde de kilitli taş çalışmalarımı başlattık, hız kesmeden devam ediyoruz. İlçemizin hiçbir mahallesini ayırt etmeksizin çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Büyükşehir Belediyesinin de bölgede etkin bir şekilde çalışmalarına devam ettiğini belirten Kale, "İlçe merkezinde kanalizasyon çalışmalarını tamamladık. Büyükşehir belediyemiz tarafından prestij yolların yapımı devam ediyor. Hanımlar Lokalinin kaba inşaatı tamamlanmış durumda yazın açılışını yapmayı planlıyoruz. Cihanbeyli, yeni Büyükşehir Yasası ile birlikte Konya Büyükşehir Belediyesinden yatırım olarak en büyük payı alıyor. Cihanbeyli'de yaptıkları çalışmalardan ötürü Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Akyürek beyefendiye teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cihanbeyli Taşpınar Karabağ Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title