Haberler

Cihanbeyli'de Altyapı Seferberliği

Konya’nın Cihanbeyli ilçesinde taşra mahallelerinin alt yapı sorunları çözülüyor.

Konya'nın Cihanbeyli ilçesinde taşra mahallelerinin alt yapı sorunları çözülüyor.

2016 yılı için büyük hedefler ortaya konulduğunu ifade eden Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, önümüzdeki yıl 9 taşra mahalle ile 2 yaylada kanalizasyon sorununun ortadan kaldırılacağını açıkladı. Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, yaptığı açıklamada, belediye olarak altyapı, asfalt, imar, temizlik ve yeşil alan çalışmalarında önemli başarılar yakaladıklarını söyledi. Bunun yanı sıra sosyal ve kültürel belediyecilik noktasında önemli çalışmalar yaptıklarını ve ilçeye dev eserler kazandırdıklarını ifade eden Kale, yüzölçümü bakımından Türkiye'nin en büyük ilçesi olan Cihanbeyli'nin her noktasına eşit hizmet götürdüklerini ve bu konuda da örnek gösterildiklerini kaydetti. Özellikle taşra mahallelerde yaşayan vatandaşların sorunlarının çözümüne ve onların taleplerinin yerine getirilmesine yönelik faaliyetlerde bulunduklarını belirten Kale, yeni Büyükşehir Yasasıyla mahalle hüviyeti kazanan eski beldelerden başlayarak tüm mahallelerin kanalizasyon probleminin kısa sürede çözüleceğinin müjdesini verdi.

KOSKİ tarafından 2016 yılı içerisinde Yapalı, Kelhasan, Karabağ, İnsuyu, Kırkışla, Ağabeyli, Çöl, Hodoğlu ve Pınarbaşı Mahalleleri ile Yamanlar ve Hacı Hasan yaylalarına kanalizasyon hattı döşeneceğini açıklayan Başkan Kale, "Mahallelerimize şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. Göreve gelirken halkımıza verdiğimiz sözleri bir bir yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İlçemize hizmet noktasında verdiğimiz gayretli çalışmalarda bizlerden desteklerini esirgemeyen başta Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Akyürek olmak üzere KOSKİ Genel Müdürümüze ve tüm Büyükşehir Belediyesi personeline teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Kale, Cihanbeyli Belediyesi'nin yürüttüğü çalışmalardaki temel hedeflerinin yaşam kalitesini yükseltmek ve ilçe halkının mutluluğunu sağlamak olduğunu sözlerine ekledi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Kale Türkiye Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title