Haberler

"Milletvekili Olursam Haftanın Bir Gününü Şehrime Ayıracağım"

Güncelleme:

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Cihan Saraç, ilçe teşkilatları milletvekilliği aday adaylığı tanıtım toplantılarında yoğun ilgiyle karşılandı.

AK Parti Milletvekili aday adayı Cihan Saraç, ilçe teşkilatları milletvekilliği aday adaylığı tanıtım toplantılarında yoğun ilgiyle karşılandı. Adapazarı ilçe teşkilatını ziyaret eden Saraç, "Büyüyen ve gelişen Sakarya için dava arkadaşlarımla yürümeye hazırım" ifadelerini kullanarak birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Genç yaşta hizmete talip olduğunu belirten AK Parti Milletvekili aday adayı Cihan Saraç, "Bu şehrin büyümesi için uyumlu politikalar üretmek zorundayız. Hiçbir kamu görevlisi bu şehrin enerjisini tüketmemelidir. Bu şehrin büyümesi için azami gayret göstermelidir" dedi. Saraç "Siyaset kurumunun enerjisine ayak uyduramayan ve görevini harfiyen yerine getirmeyen kişilerle yol alınamayacağı aşikardır. Öncelikli olarak heyecanı olan, bu şehrin kalkınması için gayret gösteren bürokratların görevlendirilmesi şarttır. Bizler Milletin vekili olarak Ankara'ya gideceğiz. Bu şehre samimi olarak hizmet etmenin gayreti içinde olacağız" şeklinde konuştu.

Sakarya da kendisine görev verilmesi durumunda farklı bir milletvekili modeli çizeceğini açıklayan Cihan Saraç, "İddialı bir aday adayıyım. Ben, Sakarya da ve bölgede kimsenin alışmadığı, tahmin bile etmediği bir milletvekili modeli çizeceğim. Bunu nasıl yapacaksınız derseniz kafamda proje ve fikirlerim var. Ben haftanın bir gününü ilime ayıracağım gerek il merkezinde gerekte ilçelere giderek, ilçe başkanlığında oturup insanlarla görüşüp onların dertlerini dinleyip ellerini sıkıp onlarla oturup sohbet edeceğim" ifadelerini kullandı. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cihan Saraç Adapazarı Ak Parti Sakarya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title