Haberler

Cihan Saraç "7 Haziran'da Türkiye'de Yönetim Anlayışında Yeni Bir Sayfa Açılacak"

AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Cihan Saraç, ilçe ziyaretleri kapsamında gittiği Kocaali ilçesinde yoğun ilgiyle karşılandı.

AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Cihan Saraç, ilçe ziyaretleri kapsamında gittiği Kocaali ilçesinde yoğun ilgiyle karşılandı.

İlçe yönetimleriyle bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunan AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Cihan Saraç,yaptığı konuşmada "27 Haziran seçimleri ile 2023 vizyonu ve yeni Türkiye'nin temelleri atılacak. Buna bizler inanıyoruz. Ortak akıl ile kol, kola gönül gönüle birlikteliğimizle hedefimizi siz değerli teşkilat mensubu kardeşlerimle gerçekleştireceğiz. Her zaman partimizin bir neferi olacağım. Kurucu Genel başkanımız ve Cumhurbaşkanımız'ın ifade ettiği gibi Türkiye'de yönetim anlayışında yeni bir sayfanın açılacağı bir döneme doğru gidiyoruz. İnşallah 7 Haziran seçimlerinde bu ihtiyaç olan milletvekilini meclise oylarımızla taşırız ve ülkenin ihtiyacı olan yönetimdeki değişimin ve ülkenin ekonomik olarak AK Parti'nin hedefi olan dünyanın ilk büyük 10 ekonomisi arasına girme hedefini yakalamak için ilk adımı atarız. AK Parti bu ülkenin makus talihini değiştirdi. Daha güzel günlere taşıyacağına inanıyorum." diyerek partililerden destek istedi.

Cihan Saraç açıklamasını şöyle sürdürdü "Sakarya'nın ve Kocaali'nin sorunları bellidir, Sakarya ve Kocaali için yapılacak çalışmalar ve projeler bellidir. Sakarya'nın gelişmesi ve büyümesi manasında yapılacak projeler bellidir. Bize görev verildiği noktada, yapılacak ve acele çözülmesi gereken projeleri hayata geçirilmesini sağlamaktır. Onlar için varımızı yoğumuzu ortaya koymaktır. Gece gündüz bu projelerin yapılması için çalışmaktır. Her zaman, 'elinizi taşın altına koyun' derler. Ben de, tüm samimiyetimle söylüyorum. Bu teşkilat ve bu memleket için bedenimi ortaya koymaya hazırım" dedi.

AK Parti Kocaali İlçe teşkilatında İlçe Başkanı Basri Burhan Ak, ziyaretinden ötürü Milletvekili Aday Adayı Cihan Saraç'a teşekkür etti. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cihan Saraç Ak Parti Türkiye Sakarya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

24 Nisan Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 24 Nisan burç yorumları nedir? AKREP DOLUNAYI ne zaman? Akrep Dolunayı etkileri neler? Burçlara etkileri neler olacak? BURÇ YORUMLARI! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı kapalı mı, neden kapalı? Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları yasak mı? Samsun Belediyesi hangi parti? Samsun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecekler? Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title