Haberler

Çiğli'nin Başkanı Arslan Hemşehrileriyle Elele

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan göreve geldiği günden bu yana sokak sokak dolaşarak Çiğlili vatandaşa hal hatır sormaya, sıkıntılarını dinlemeye devam ediyor.

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan göreve geldiği günden bu yana sokak sokak dolaşarak Çiğlili vatandaşa hal hatır sormaya, sıkıntılarını dinlemeye devam ediyor.

Çiğli'de yürütülen hizmet ve çalışmalara ilişkin vatandaş memnuniyetini önemseyen ve bu amaçla vatandaşlarla Çiğli'nin her noktasında görüşebileceklerini belirten Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, sokak sokak gezmeye ve halkla kucaklaşmaya devam ediyor. Sokaklarda vatandaşlarla keyifli sohbetler gerçekleştiren Arslan, esnafla da selamlaşmayı, hal hatır sormayı ihmal etmiyor. Başkan Arslan'ı karşılarında gören vatandaşlar kısa süren şaşkınlığın ardından, günlük yaşama dair birçok alanda sohbet etme imkanı yakalıyorlar. Çiğli turu süresince güncel birçok meseleye de değinen Başkan Arslan, halkın mahallelerde yürütülen belediye hizmetlerine ilişkin sıkıntı, şikayet ve isteklerini de dinliyor. Çözüm bulunması noktasında da elinden gelenin en iyisini yapacaklarını ifade ediyor.

BAŞKAN ARSLAN: "İÇİNİZDEN BİRİYİM"

Çiğli'de belediye başkanı olmanın kendini halktan soyutlamak demek olmadığını belirten ve insana hizmetin bu görevin en önemli kısmını oluşturduğuna dikkat çeken Başkan Arslan, "Belediye başkanı demek halkına en yakın, onun sorunlarını dinlemeye her zaman en hazır olan kişi demektir. Sorunlara en güzel çözüm şeklinin bu olduğunu düşünüyorum. Ben içinizden biriyim, size bir selamlaşma kadar yakınım. Her zaman vatandaşlarımızın yanındayız. Onları dinlemeye, sıkıntılarına çözüm bulmaya talip olduk. Ürettiğimiz projeler, yürüttüğümüz hizmetlerle onları memnun etmeye çabalıyoruz. Ara sıra sokağın nabzını ölçmek, yerinde tespitlerde bulunmak gerekiyor. Onların memnun olduğunu görmek bizleri olumlu anlamda motive ediyor" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title