Haberler

Çiğli'de Temizlik Seferberliği

İzmir’in Çiğli ilçesinde, kentin farklı noktalarında yürütülen temizlik çalışmaları ile cadde ve sokaklar kirlilikten arındırılırken, çöp konteynerleri yıkanıp dezenfekte ediliyor.

İzmir'in Çiğli ilçesinde, kentin farklı noktalarında yürütülen temizlik çalışmaları ile cadde ve sokaklar kirlilikten arındırılırken, çöp konteynerleri yıkanıp dezenfekte ediliyor.

Çiğli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından, insan sağlığı ve çevre temizliğine yönelik olarak yürütülen temizlik seferberliği ile kentin bütün parkları, yeşil alanlar ve okullara yakın özel alanlar temizleniyor. "Vatandaşların temiz bir çevrede yaşama ihtiyacını dikkate değer buluyoruz" diyen Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, "Cadde ve sokaklarımızın temizlenmesi, parklar ve yeşil alanların temizliği ile kentin her noktasında ihtiyaç duyulan temizliğin anında yerine getirilmesi için temizlik ekiplerimiz canla başla çalışıyorlar. Vatandaşlarımızın yürüttüğümüz hizmet ve projelerden memnuniyet duyması bizim için her şeyden daha önemli. Bu anlamda yürüttüğümüz her hizmeti yararlı kılmaya çalışıyoruz. Sizlerin istek ve şikayetlerini de çok önemsiyoruz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İzmir Çiğli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title