Haberler

Çiğli'de Bayram Harçlığı Müjdeli Kutlama

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan Kurban Bayramı öncesinde şantiye ve idari binadaki personelle bayramlaştı, iyi niyet temennilerini iletti.

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan Kurban Bayramı öncesinde şantiye ve idari binadaki personelle bayramlaştı, iyi niyet temennilerini iletti.

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programına ilk olarak şantiye ve idari hizmet bina çalışanlarıyla bayramlaşarak başladı. Önce idari binadaki personelle belediye meclis salonunda bayramlaşan, hal hatır soranBaşkan Arslan'a, DİSK Genel İş Şubesi Başkanı Naci Çetin ve yönetim kurulu üyeleri, sendika temsilcileri, başkan yardımcıları ve birim müdürleri de eşlik ettiler. Başkan Arslan, Kurban Bayramı'nın birleştirici, bütünleştirici ve dayanışmacı gücünden faydalanmak gerektiğini, bayramların sevdiklerin hatırlamamızda iyi birer fırsat olduğunu belirtti.İdari binadaki personelle bayramlaşmasının ardından Başkan Arslan şantiye binasına geçerek oradaki personelle de bayramlaştı. Şeker ve kolonya eşliğinde bayramlaşma turunu tamamlayan Başkan Arslan, personelle bol bol da fotoğraf çektirdi.

Başkan Arslan Kurban Bayramı öncesinde çalışanların bayram masraflarını düşünmeyi de ihmal etmedi. Çalışan 748 işçi ile 56 güvenlik görevlisinin 400 TL değerinde gıda fişi ile 235 memurun 415 TL değerinde yemek fişlerinin yatırıldığının müjdesini de verdi.

Ülke olarak son derece kötü bir süreçten geçildiğini, Kurban Bayramı kutlamalarının insanlığa huzur ve barış getirmesi anlamında özel bir anlam taşıdığına değinen DİSK Genel İş Şubesi Başkanı Naci Çetin, "Dünyada önemli olaylar gerçekleşiyor. Her yerde toplumsal barışı etkileyecek olaylar yaşıyoruz. Kurban bayramı hepimiz için bir umut olsun. Hepinizin Kurban Bayramı'nı kutluyorum, savaşsız, barış ve huzur dolu, emeğin sömürülmediği nice nice bayramlara diyorum" dedi.

Bayramların eş, dost ve akraba ile eski tadında umutla, mutlulukla ve hep beraber yaşanması için çok önemli bir fırsat olduğunu, sevdiğimiz insanları hatırlamaya, onlarla bir araya gelmeye yardımcı olmasıyla ayrı bir değer içerdiğini belirten Başkan Arslan, "Yine bir bayramda daha sizlerle bayramlaşmanın keyfini yaşıyoruz. Dileğimiz kimsenin bayramda yalnız kalmaması, sevdikleriyle birlikte huzur dolu bir bayram geçirmesidir. Bütün çalışanlarımıza emek ürettikleri için, ortak emeğimize katkı sundukları için teşekkür ediyorum. Hepimiz en yüksek performansımızla Çiğli'ye hizmet etmeye devam edeceğiz. Bayramlar sevgiyi ve ilgiyi verme günüdür. Bu sevgi ve ilgiden mahrum kalmamanız dileğiyle herkesin Kurban Bayramı'nı kutluyor, sevdikleriyle mutlu, huzurlu ve eğlence dolu bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum" dedi.

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan'ın bayram kutlamalarında son durağı kaymakamlık binası oldu. Çiğli Kaymakamı Mustafa Arı ile makamında bir araya gelen Başkan Arslan, burada da bayramların birleştirici ve bütünleştirici gücü ile toplumsal barışa olan katkılarına vurgu yaptı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kurban Bayramı Hasan Arslan Çiğli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title