Haberler

AK Parti Çiğli Adayı Yılmaz'dan Çiğli Maltepe'ye Ziyaret

Güncelleme:

AK Parti Çiğli Belediye Başkan Adayı Adnan Yılmaz, Çiğli Maltepe Mahallesinde vatandaşlarla buluştu.

AK Parti Çiğli Belediye Başkan adayı Adnan Yılmaz, Çiğli Maltepe Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştu. Sokakları tek tek gezerek mahalle sakinlerine kendini tanıtan Çiğli yerel siyasetinin etkili ismi Adnan Yılmaz, "Çiğli'de her probleme bir çözümümüz var. Yönetime geldiğimizde Çiğli'yi geliştirecek, kalkındıracağız. Çiğli baştan aşağı değişecek" dedi.

Maltepe Mahallesi programına burada bulunan AK Parti seçim bürosu ziyaretle başlayan Adnan Yılmaz, ekibiyle bir süre görüştü. Kendisine eşlik eden AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema ile birlikte, Maltepe Mahallesi'ni gezerek vatandaşlarla sohbet eden deneyimli siyasetçi Adnan Yılmaz, "İnsanları adeta evlerine hapsettiler. Ulaşım sorunları yüzünden Çiğli merkezine bile gidemeyen vatandaşlarımız var. Cenaze kaldırılacak, problem. Ambulans, sokaklardan geçecek, problem. İtfaiye geliyor, sokakta kalıyor, yine problem. Yol yok, altyapı yetersiz, kentleşme çarpık. Ancak merak etmeyin. Şurda kaldı sayılı günler. Her şeye ama her şeye çözümümüz var. AK belediyecilik ile altından kalkamayacağımız sorun yok. Yetkiyi verin, gerisine karışmayın" diye konuştu.

"ÇİĞLİ HİZMETLERİMİZLE COŞACAK"

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye adayı Binali Yıldırım'ın, İzmir için büyük bir şans olduğunu dile getiren Adnan Yılmaz, "İzmirliler bu fırsatı bu kez iyi değerlendirmeli. Türkiye'nin yatırım şampiyonu Bakanı Sayın Binali Yıldırım ile İzmir'de çözülemeyecek sorun yok. Çiğli ve İzmir'i hep birlikte kalkındıracağız. 'Çiğli'ye hizmet getirecek, Çiğli'yi geliştireceğiz. Yaşadığınız mahalleleri, semti ve sokakları daha modern daha yaşanılabilir mekanlar olarak görmek istiyorsanız desteklerinizi bekliyoruz" ifadelerinde bulundu.

ULEMA: ÇİĞLİ İÇİN EN DOĞRU İSİM ADNAN YILMAZ

AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema da, ilçe temasları sırasında Adnan Yılmaz'a güveniniz tam olduğunu kaydetti. Çiğli için en iddialı adayın yine Adnan Yılmaz olduğunu söyleyen Ulema, "Adnan Bey bu zamana kadar seçim çalışmalarını büyük çalışkanlıkla yürüttü. Bundan sonra da çalışmalarını aynı titizlikle sürdürecek ve Çiğli'de başarıya ulaşacaktır. Buna yürekten inanıyorum" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adnan Yılmaz Ak Parti Maltepe Çiğli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title