Haberler

Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi, Ameliyathane Sayısını Arttırdı

Sağlık Bakanlığı İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'ne bağlı Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi, ameliyathane sayısını 11'e çıkardı.

Sağlık Bakanlığı İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'ne bağlı Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi, ameliyathane sayısını 11'e çıkardı.

Çiğli Bölge Eğitim Hastanesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, 8 aktif ameliyat salonu sayısının 11'e çıkartıldığı, ileri teşhis ve tedavi teknolojilerine sahip cihazları, gelişmiş birimleri ile vatandaşlara kaliteli sağlık hizmetin verildiği kaydedildi.

Çiğli Bölge Eğitim Hastanesinde yönetici olarak göreve başlayan Op. Dr. İlker Kızıloğlu, ameliyathane randevu sürelerini kısaltmak amacıyla 3 ameliyathanenin hizmete girdiğini belirtti.

Kızıloğlu, Çiğli Bölge Eğitim Hastanesinin önemli bir konuma sahip olduğunu kaydederek "Foça, Bergama, Dikili, Aliağa yada diğer çevre illerden gelen ve ameliyat olmasına karar verilen hastalarımız açmış olduğumuz ek salonlarla daha hızlı hizmet alabilecek. Önümüzdeki aylarda bu sayıya ek olarak Kadın Hastalıkları ve Doğum ameliyatlarının ayrı olarak yapılabileceği yeni salonları da hizmete açmayı hedefliyoruz. Böylelikle aktif olarak ameliyat yapılabilecek masa sayımızı 16'ya çıkarmayı planlıyoruz. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun." ifadelerine yer verdi.

Kaynak: AA / Sağlık

Sağlık Bakanlığı İzmir Çiğli Sağlık Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title