Haberler

Çiğli Belediyesi'nde Anlamlı Dayanışma

Cem Vakfı Harmandalı Cemevi ile Ehli Beyt İnanç Kültür ve Eğitim Vakfı başkan ve yöneticileri Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan ile bir araya geldi.

Cem Vakfı Harmandalı Cemevi ile Ehli Beyt İnanç Kültür ve Eğitim Vakfı başkan ve yöneticileri Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan ile bir araya geldi.

Göreve geldiği günden bu yana ziyaretçi akınına uğrayan Başkan Hasan Arslan, Cem Vakfı Harmandalı Cemevi Başkanı Hayati Doğan ve yöneticiler ile Ehl-i Beyt İananç Kültür, Eğitim Vakfı Başkanı Musa Kök ve yöneticilerini kabul etti.

HARMANDALI CEMEVİ GELDİ

Çiğli Belediyesinin ibadethaneler konusunda hassasiyete dikkat çeken Hayati Doğan, "Bundan sonra cemevlerine ilişkin tüm çalışmalarda eskiden olduğu gibi yine belediyemizin desteğini alacağımızdan eminiz" dedi. Barış ve kardeşlik duygularına bugünlerde daha çok ihtiyaç olduğunu, tüm inançların da bu bağlamda korunması ve desteklenmesi gerektiğini söyleyen Hayati Doğan Başkan Arslan'a yeni görevinde başarılar dileyerek kutladı.

Ehl-i Beyt İnanç Kültür ve Eğitim Vakfı Başkanı Musa Kök ise belediye desteğiyle birçok sorunlarının çözüldüğünü söyledi ve şöyle konuştu; "Bizler kamuya hizmet ediyoruz ve yine bir kamu kurumu olan belediyemiz ile işbirliği ve desteği bizim için çok önemli" dedi.

CEM EVLERİNE SAHİP ÇIKACAĞIZ

Hayati Doğan ve Musa Kök ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Hasan Arslan, "Belediye tüm inançların ihtiyaçlarına cevap verebilmelidir. Yönetim olarak birlik, beraberlik ve saygının; sevgi, saygı ve anlayışla korunduğu bir Çiğli hayalimizde bütün inanç gruplarına ve inanç liderlerine ihtiyaç duyuyoruz. Çiğli'de herkesi kucaklayan bir anlayışla yardım ve hizmetlerimizi gerçekleştireceğiz. bundan hiç kimse şüphe duymasın" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Arslan Çiğli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title