Haberler

Çığır Açan Devrim Kutlandı

Elidor'un yeni uzman saç bakım serisi Keratinology by Elidor, dünyanın 45 ülkesinde en çok okunan moda ve kadın dergisi Elle ile moda ve sanat dünyasını bir araya getirdi. Davete Keratinology by Elidor'un marka yüzü Ece Sükanla birlikte cemiyet ve sanat hayatının tanınan simaları katıldı.

Nanodan 1000 kat daha küçük olan Pico teknolojiyle üretilen uzman saç bakım serisi Keratinology By Elidor, ünlü moda dergisi Elle ile yaptığı işbirliğiyle moda ve sanat dünyasını Esma Sultan Yalısı'nda buluşturdu. 6 Şubat 2012 tarihinde gerçekleşen buluşmada ünlü moda ve stil danışmanı Ece Sükan, Elle Dergisi Yayın Direktörü Işın Görmüş ve Unilever Ev ve Kişisel Bakım Pazarlama Sorumlu Başkan Yardımcısı Zeynep Yalım Uzun'un yanı sıra cemiyet hayatının ünlü isimleri de bir araya geldi.

Davete katılan konuklara kısa bir konuşmayla hoş geldiniz diyen Zeynep Yalım Uzun, Unilever olarak kadına yönelik bütün ürünlerin ilham kaynağının 'kadını kişisel bakım ve güzellik konusunda cesaretlendirme' misyonu olduğunu belirterek "Bugünkü buluşmamız, Elidor'un saç teknolojisinde vardığı noktayı ortaya koyan bir ürünü Türkiye'yle tanıştırmak için" dedi. Zeynep Yalım Uzun, Elidor'un yeni ürün serisi Keratinology By Elidor hakkında şunları söyledi: "Elidor, Keratinology by Elidor serisiyle nano teknolojiyi epeyce aştı. Nanonun binde biri, metrenin trilyonda biri olan Pico teknolojiyle üretildi. Devrim yaratan, çığır açan teknoloji derken bunu kast ediyoruz. Pico tanecikleri sayesinde zenginleştirilmiş keratin molekülleri saçın içine çok daha kolay nüfuz ediyor ve saçı kalbinden onarıyor. Keratinology serisiyle, saçların kuaför sonrası güzelliği çok daha uzun süre koruyabiliyorsunuz. Üstelik bu seçkin ürünü kullanmak için evinizden başka bir yere gitmenize gerek yok."

Ece Sükan : "Keratinology By Elidor serisi saç bakımında yeni bir sayfa açıyor"

Davete, Keratinology By Elidor serisinin dijital etkinliklerdeki marka yüzü olan Ece Sükan da katıldı. Ürünlerin tanıtımı için ünlü fotoğrafçı Nihat Odabaşı'nın objektifine poz veren ve yine Odabaşı'nın çektiği üç kısa video filminde rol alan Sükan, kendini ev sahibi gibi hissettiğini belirterek, "Keratinology serisi, şu ana kadar raflarda görmeye alıştığımız ve birçoğunu kullandığımız ürünlerden çok farklı, seçkin bir ürün. Yalnızca 200 özel ve seçkin noktada satılıyor. Teknolojisi saç bakımında yeni bir sayfa açıyor. Bu seçkin seriye de böyle bir davet yakışırdı" diye konuştu.

Yeni seride üç farklı ürün

Elidor laboratuvarlarında Pico Teknoloji ile geliştirilen yenilikçi bakım sistemi, zenginleştirilmiş keratin molekülleriyle saçı yoğun olarak besliyor ve saçı kalbinden başlayarak yeniden yapılandırıyor. Keratinology by Elidor, tüketicinin ihtiyaçlarına Yeniden Yapılandırma Sistemi, Renk Koruyucu ve Canlandırıcı Sistem, Gelişmiş Düzleştirici Sistem adı altında 3 farklı ürün gamıyla cevap veriyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Esma Sultan Yalısı Ece Sükan Unilever Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title