Haberler

Çiğdem Bezci, İbrahim Tatlıses ile Aynı Sahneye Çıkmış

Güncelleme:

'O Ses Türkiye'de hayat hikayesiyle yürek burkan Çiğdem Bezci'nin İbrahim Tatlıses ile aynı sahnede şarkı söylediği ortaya çıktı.

Dün akşam 'O Ses Türkiye' yarışmasına katılarak izleyenleri ağlatan Çiğdem Bezci, sesiyle jüriden tam not aldı. Tek bacağı kesilen Çiğdem Bezci'nin hikayesi ise izleyenleri milyonları gözyaşlarına boğdu.

JÜRİYİ KENDİNE HAYRAN BIRAKTI

'O Ses Türkiye'de Yıldız Tilbe'nin 'Seni Sana Bırakmam' adlı şarkısını seslendiren Çiğdem Bezci, sahneye çıkar çıkmaz seyirciden alkış aldı. Dört jüri üyesinden de tam not alan Çiğdem Bezci, Ebru Gündeş'in takımına dahil oldu.

İBRAHİM TATLISES İLE ŞARKI SÖYLEMİŞ

Daha öncede Antalya'da şarkıcılık ve mankenlik yapan Çiğdem Bezci'nin, ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ile aynı sahneyi paylaştığı ortaya çıktı. Görüntülerde Çiğdem Bezci'nin, 'Gülüm Benim' şarkısını söylerken göbek attığı da görülüyor.

HAYAT HİKAYESİ HERKESİ AĞLATTI

15 Ekim 2009 tarihinde evlilik hazırlığı yaptığı nişanlısı Alper Bezci'nin de içinde bulunduğu araçla kaza geçiren Çiğdem Bezci, kaza nedeniyle bir bacağını kaybetti. Yaklaşık 200 gün tedavi gören Çiğdem hayata tutunmayı başardı. Bu zor günlerinde nişanlısı onu hiç yalnız bırakmadı. Hastaneden çıktıktan sonra nişanlısıyla evlenen Çiğdem Bezci'nin, bir oğlu oldu.

Kaynak: Haberler.Com / Medya

İbrahim Tatlıses Yıldız Tilbe Türkiye Medya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title