Haberler

Hırsızlardan Çiftlikte Vahşi Cinayet

Güncelleme:

Adana'da çiftlikte bekçilik yapan bir kişi, eli bağlandıktan sonra kafasına satır ile vurularak öldürülmüş halde bulundu.

ARACIN YAKILDIĞINI GÖRDÜ

Edinilen bilgiye göre olay, Yüreğir ilçesine bağlı Havutlu Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre çiftlik çalışanı bir kişi sabah çiftliğe geldiğinde bir aracın yakıldığını, kasanın olduğu kapının kırılıp içeri girildiğin görünce çiftliğin bekçisi 61 yaşındaki Yusuf Bolat'ı aramaya başladı. Ancak çalışan Bolat'ı bulamadı.

BEKÇİYİ KANLAR İÇİNDE BULDU

Bolat'ın telefonunun da kırılıp yere atıldığını gören çalışan daha sonra çiftlikten portakal bahçesine çıktığında Bolat'ı kanlar içinde yerde yattığını gördü. Hemen polisi ve sağlık ekiplerini aradı.

ENSE KISMINDA SATIR KESİSİ

Olay yerine gelen sağlık ekipleri Bolat'ın alnında ve kafasının arkasında ense kısmına yakın yerde satır kesisi olduğu ve buna bağlı olarak hayatını kaybettiğini belirledi. Bunun üzerine olay yeri inceleme ve cinayet büro amirliği ekipleri olay yerine gelerek inceleme başlattı.

HIRSIZLARIN ÖLDÜRDÜĞÜ BELİRLENDİ

Yapılan incelemede çiftliğe gece yarısı hırsızların girdiği, bekçilik yapan Bolat bunu fark edince aralarında boğuşma olduğu, Bolat'ın elini bağlayıp satır ile kafasına vurarak etkisiz hale getirdikleri, daha sonra da portakal bahçesine attıkları tespit edildi.

DELİLLERİ YOK ETMEYE ÇALIŞTILAR

Bolat'ı etkisiz hale getiren hırsızların kasanın bulunduğu odanın kapısını patlatarak içeri girip kasayı açmaya çalıştıkları ancak kasayı açamadıkları belirlendi. Ayrıca zanlıların delil kalmaması için çiftlikte bulunan bir aracı ateşe verdikleri görüldü.

ŞÜPHELİLERİN PEŞİNE DÜŞÜLDÜ

Polis şimdi olayı gerçekleştiren kişi ya da kişileri bulmak için çalışma başlattı. Bu arada evli ve çocukları olan Bolat'ın cenazesi ise adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Havutlu Yüreğir 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (9)

TurgutMobil-ANDROID:

Bu Adanadan hiç güzel bir Haber gelmezmi

19
0
yanıtYanıtla
nevşehirli:

nasıl berbat bi adana

12
2
yanıtYanıtla
bulentMobil-ANDROID:

ya kardesim yeterin artik adanada adana aska yermi yok haber yapacak? ama isinize oyle geliyor yorumlari goruyorsunuz adana alay konusu oldu ben adanali degilim ancak adanayida boyle haberlerlen lekelemeyin lutfen bu her yerde olabilecek bir haber, yok adanada su oldu yok adanada bu oldu , ADANAdan biri cikar ve bir olaya karisir bu adanalilarin hepsini bir kefeye koymaktir memleketimin her bir karisina kurban olayin ADANAYA selamlar

11
2
yanıtYanıtla
devlet katili topluma kazandıracakmış:

10 yıl ceza alır 3 sene yatar sonra çıkar keyfini sürer. . haa ölenmi boşverrr

9
2
yanıtYanıtla
ANADOLU:

İDAM GELMEZSE BÖYLE HABERLERİ DAHA ÇOK ALMAYA DEVAM EDERİZ, HİÇ OLMAZSA SUÇSUZ, GÜNAHSIZ İNSANLARI, ÇOCUKLARI KATLEDENLERE İDAM UYGULANSIZ

8
1
yanıtYanıtla
Oz:

Akp idamı neden getirmez? Elini tutanmı var sultanın

4
1
yanıtYanıtla
Oz:

Hangi yetki yok elinde onu bir söylesene sıkıyorsa? Hangi kuruma çöreklenemedi henüz?

yanıt3
yanıt0
getirmez ki:

hakkında bu kadar yolsuzluk bu kadar ihanet iddialarının olduğu bir hükümet partisi idam yasasını meclise getirir mi? bu durum celladın kendi ipini çekmesi misaline benzer

yanıt0
yanıt1
andsmero:

haberın baslıgına baktım adanamı dıye sorarken yanılmadım

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title