Haberler

Çiftlik'te Yeni Eğitim Sistemi Konferansı Düzenlendi

Niğde'nin Çiftlik İlçesinde 'Yeni eğitim sistemi ve Gençlerimiz' konulu konferans düzenlendi.

Niğde'nin Çiftlik İlçesinde 'Yeni eğitim sistemi ve Gençlerimiz' konulu konferans düzenlendi.

Çiftlik İlçesinde İlçe Zümre Öğretmenler Kurulu Toplantısında bir araya gelen öğretmenler, zümre toplantısında 2013-2014 Eğitim Öğretim yılının etkili bir biçimde geçirilmesi için gerekli görüşmeler ve bir yıllık planlamalar yaptılar.

Mustafa Kemal Ortaokulu Konferans salonunda toplanan öğretmenler, İlçede Fen Lisesi kazanan öğrencilere başarılarından dolayı İlçe Kaymakamı Mustafa Dinç tarafından hediyeler verildi.

Programın devamında Aksaray Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Süleyman Yılmaz'ın 'Yeni Eğitim Sistemi ve Gençlerimiz' konulu konferansı düzenlendi.

Prof. Dr. Süleyman Yılmaz konuşmasında yeni eğitim sistemi, sistemin içerisinde öğretmenlerin karşılaştığı güçlükler ve çözüm yolları konusunda çeşitli önerilerde bulundu. İlçe öğretmeleri ile karşılıklı diyalog içerisinde eğitim ve öğretimde kalitenin nasıl artırılabileceği görüşüldü.

Çiftlik'te görev yapan öğretmenlerin sordukları çeşitli sorularla Eğitim'de karşılaşılan güçlükler, yeni Eğitim-Öğretim sistemi içinde değerlendirilme şansı buldu. - NİĞDE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Dinç Niğde Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title