Haberler

Çiftelerliler Derneği Sosyal Aktivitelerine Devam Ediyor

Çiftelerliler Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği sosyal aktivitelerine devam ediyor.

Çiftelerliler Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği sosyal aktivitelerine devam ediyor. Son olarak düzenlenen ve Cumalıkızık- Zeytinbağı ve Gölyazı'yı kapsayan gezide, Çiftelerliler hep birlikte oldu.

Çiftelerliler Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Hadak gezi ile ilgili yaptığı açıklamada, "Çiftelerliler arasında birlik, dayanışma ve kaynaşmaya çok önem veriyoruz. Birliktelik sayesinde sosyal, kültürel aktivitelerimiz yoğun şekilde devam ediyor. Birliğe, beraberliğe dayanışmaya ve vefaya önem veriyoruz. Laftan ziyade, kin, nefret ve hasedi yok olup, saygıyla sevgiyle çoğalacak, arkadaşlıkların dostlukların oluşmasına gayret ediyoruz" dedi.

Hadak, emeği geçen yönetim kurulu üyelerine, geziye katılan sevgi dolu güzel insanlara ve Çifteler Belediye Başkanı Metin Özen'e destekleri için teşekkür etti - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumalıkızık Zeytinbağı Gölyazı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title