Haberler

    Çifte Saadet 10. Bölümde Neler Yaşandı? - İzle

    Çifte Saadet 10. bölümde yine Metin'in başına gelenler ortalığı karıştırıyor.

    Çifte Saadet 10. bölümde yine Metin'in başına gelenler ortalığı karıştırıyor. Fox TV'nin sevilen dizisi Çifte Saadet 10.bölüm fragmanında Metin hafızasını kaybediyor ve aile bireyleri tüm gücüyle Metin'i iyileştirmeye çalışıyor. İşte Çifte Saadet 10.bölümde yaşananlar ve dizinin son bölümünde meydana gelen olaylar

    Elindeki hesabı çarşıya uyduramayan Metin hafızasını kaybetmiştir. Başta suçluluk hisseden Perihan ve tüm aile fertleri bu haberle yıkılır. Yine de Saadet Ailesi'nin silkinmesi uzun sürmez, hızla Metin'in hafızasını geri getirme çabaları başlar. Ortak hedefleri için Perihan ve Hülya da beraber hareket eder. Hatta iki kadın ilk kez birbirlerini anlama fırsatı bulur. Metin ise bu durumun keyfini çıkarmaktadır. Elinden giden marketi dahi Perihan sayesinde geri gelmiştir. Fotoğrafın diğer yarısında ise korku hakimdir. Polis, Tarık'ın kasten Metin'e çarpmış olabileceğinden şüphelenmektedir. Tarık'ı kurtarmak isteyen Hurşut plan yapar ve kısa zamanda elini güçlendirir. Her şeyin farkında olan Metin'in ise teslim olmaya niyeti yoktur. Ta ki Tarık'ın kaderi dilinin ucunda olana kadar…

    ÇİFTE SAADET SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

    Metin, Perihan'ın ardından marketini de kaybetmiştir. Yaşadıkları yetmezmiş gibi Perihan ve Hülya cephesinin arasında kalmak, Metin'i çaresizliğe itmiştir. Perihan'ın kara sularına hiçbir şekilde giremezken, Hülya'dan da "artık karar ver" baskısı giderek artmaktadır. Her ne kadar Perihan gitmiş olsa da Metin aslında bir seçim yapmış değildir. Perihan tarafında ise Gündem tamamen farklıdır.

    Hikayesinin başlangıcı 2003 yılına uzanan Çifte Saadet, Konyalı mutlu bir çiftin hayatını ve büyük değişimlerini ele alıyor. Metin (Fikret Kuşkan) ve Perihan (Şebnem Bozoklu) genç yaştan beri arkadaş olan ve sonunda evlenip iki çocuk sahibi olan, iş bulma arzusu ile İstanbul'a gelerek küçük bir bakkal açıp kendilerine yeni bir hayat kuran bir çifttir. Hikaye Perihan'ın bir gün Bursa'ya gitmesiyle değişir. Otobüste geçirdiği bir kaza sonrası Perihan'ı kimse bulamaz, bu korkunç kazadan kurtulan da yoktur. Bu haberle sarsılan aile yıllar geçtikçe Perihan'ın yokluğuna alışır ve hayata devam etmeye çalışır. Bu korkunç olayın ardından 13 sene geçer, Metin tekrar evlenmiş ve çocuklar büyümüştür, üstelik Metin'in yeni eşi Hülya'dan (Dolunay Soysert) bir çocuğu daha olmuştur. 13 senedir geçmişe dair hiç bir bilgisi olmayan ve bir rehabilitasyon merkezinde yaşayan Perihan kim olduğunu hatırlar ve evine geri döner.

    Her iki kadının aynı evde yaşamaya başlamasıyla birlikte birbirlerini evden kaçırmak için savaşmalarından ve Metin'in iki kadın arasındaki ızdırabından doğacak kimi zaman komik, kimi zaman hüzünlü hikayelerle sürüp gidecek olan "Çifte Saadet" Cumartesi akşamları FOX'ta!

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Fox Politika Güncel Haberler

    Bakmadan Geçme

    Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title