Haberler

Çifte Bayramı Yaşadılar

Tokat’ın Niksar ilçesinde, İzmir Niksarlılar Derneği tarafından, Niksar Bedensel Engelliler Derneği'ne akülü sandalye hediye etti.

Tokat'ın Niksar ilçesinde, İzmir Niksarlılar Derneği tarafından, Niksar Bedensel Engelliler Derneği'ne akülü sandalye hediye etti.

Hediye edilen sandalye yakın bir zamanda geçirmiş olduğu rahatsızlık sonucu yürüyemeyen Ertan Yurdakul adlı vatandaşın yakınlarına teslim edildi. Akülü sandalyeyi teslim alan Yurdakul'un yakını Mustafa Cevahircioğlu emeği geçenlere teşekkür ederek, "Allah hepinizden razı olsun, bize bu mübarek Ramazan Bayramında çifte bayramı yaşattınız" dedi.

Dernek olarak bir hemşehrimizin ihtiyacını giderelim istedik diyen İzmir Niksarlılar Dernek Başkan Vekili Bülent Kapan, "Niksar'da yaşayan ihtiyaç sahibi bir hemşehrimize böyle bir yardım yapmak istedik, inşallah hayırlı olur. Onları da sevindirmiş oluruz. Niksar Bedensel Engelliler Derneği'nin (NİKBED) buradaki çalışmalarını takip ediyoruz. Bizim tabi derneğimizin gücü belli bu yüzden şimdilik ancak bir tane tekerlekli sandalye alabildik ama bunun devamının geleceğine biz inanıyoruz. Bunun da sözünü burada vermiş olalım" dedi.

Niksar Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Adnan Ünsal, engelliler derneğine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı İzmir Niksarlılar Derneği'ne teşekkür ederek, NİKBED'in çalışmaları ve faaliyetleri hakkında kısa bir bilgi verdi.

Yürüyemeyen yakını Ertan Yurdakul'un akülü sandalyesini teslim alan Mustafa Cevahircioğlu ise emeği geçenlere teşekkür etti. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Niksar Tokat İzmir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title