Haberler

Çiftçilere Destekleme Uyarısı

Niğde’de Çiftçilere Destekleme Uyarısı yapıldı.

Niğde'de Çiftçilere Destekleme Uyarısı yapıldı.

2015 yılı Mazot Gübre Desteklemesi (MGD), Toprak Analizi Desteklemesi, Sertifikalı Tohum Üretim ve Kullanım Desteklemesi, Sertifikalı ve Standart Fidan Fide Kullanım desteklemeleri başvuru tarihinde son bir aya girildiğini söyleyen Niğde İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Murat Türkmen yaptığı açıklamada şunları söyledi.

Türkmen, " Yukarıda adı geçen tarımsal desteklemelerden yaralanmak isteyen ve bu güne kadar başvurularını henüz yapmayan çiftçilerimizin son gün yoğunluk yaşanabileceği ihtimalini göz önünde bulundurarak, son günü beklemeden bir an önce başvurularını yaptırmalarını istiyorum. Ayrıca ilgili mevzuat gereği 31 Aralık 2015 tarihinde mesai bitiminden sonra yapılacak müracaatların dikkate alınmayacaktır. Bu nedenle çiftçilerimizin mağdur duruma düşmemeleri ve tarımsal desteklemelerden yararlanabilmeleri için süresi içerisinde İl ve İlçe Müdürlüklerimize gelerek destekleme başvurularını şahsen yapmaları gerekmektedir" dedi. - NİĞDE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Murat Türkmen Niğde Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title