Haberler

Çiftçiler Borçların Yeniden Yapılandırılmasını Sevinçle Karşıladı

Adıyaman Ziraat Odası Başkanı Salih Şahan, hükümet tarafından açıklanan ve çiftçi borçlarının yeniden yapılandırılacak olmasının sevincini yaşadıklarını söyledi.

Adıyaman Ziraat Odası Başkanı Salih Şahan, çiftçilerin Ziraat Bankası ve Tarım Kredi Kooperatiflerine olan borçlarının yeniden yapılandırılacağını kaydetti.

Salih Başah, Bakanlar Kurulu toplantısı sonrasında Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş'un yapmış olduğu açıklamayı çiftçinin sevinçle karşıladığını dile getirdi.

Başkan Şahan, "Hükümet sözcüsü ve Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'un çiftçi borçları ile ilgili yapmış olduğu açıklama çiftçilerimiz arasında büyük bir sevinçle karşılanmıştır. Borçların yeniden yapılandırılması çiftçilerimizin yüzünü güldürmüş ve bizlere derin bir nefes aldırmıştır. Bu müjdeli haber Türkiye Büyük Millet Meclisinden yasallaştıktan sonra, en kısa sürede Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığımızca uygulamaya geçilecektir" dedi.

Şahan ayrıca, "Nitrat azotu içeren kimyevi gübrelerin kullanımı ile ilgili açıklamasında, malumunuz terör unsuru art niyetli insanlar azot içeren kimyevi gübreleri patlayıcı madde yapımında kullanmaktadırlar.Bunun önüne geçilebilmesi için gübre kullanımı aşamasında Ziraat Odası personelleri,Tarım Kredi Kooperatifleri, Pankobirlik, muhtarlarımız ve azaları da görevlendirilecektir" diye konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Numan kurtulmuş Ziraat Bankası Adıyaman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title