Haberler

Çiftçiden Hırsıza Tabelalı Çağrı

Güncelleme:

Bayramiç'te tarlasından sulama sistemi çalınan bir çiftçi, hırsıza yaptırdığı tabeladaki mesajla çağrıda bulunarak, tesisatının geri getirilmesini talep etti.

Çiftçiden hırsıza tabelalı çağrı- Bayramiç'te tarlasından sulama sistemi çalınan bir çiftçi, hırsıza yaptırdığı tabeladaki mesajla çağrıda bulunarak, tesisatının geri getirilmesini talep ettiÇANAKKALE (AA) - Bayramiç'te bir çiftçi, tarlasından sulama sistemini çalan hırsıza, yaptırdığı tabeladaki mesajla çağrıda bulunup tesisatın geri getirilmesini istedi. İlçeye bağlı Ağaçköy'de tarım ve hayvancılıkla uğraşan Zafer Çelik, 13 dönümlük tarlasında mısır silajı sulamak için damlama sulama sistemi satın aldı.Sezon sonunda sistemi toplayan ve gelecek dönem kurmak üzere evine götürmeye hazırlanan Çelik'in tüm sistemi, kimliği henüz belirlenemeyen kişi veya kişilerce çalındı.Bunun üzerine ilçedeki bir reklamcıya, "damlama topaklarımı çalan, kabir azabı, cehennem ateşinden kurtulmak istiyorsan, çaldıklarını geri getirsin" yazılı tabela yaptırarak tarlasının kenarına monte eden Çelik, hırsıza çağrıda bulundu.Çelik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, deposuna kaldırmak üzere topladığı sulama sisteminin çalındığını, hırsızların yakalanamaması üzerine böyle bir yola başvurduğunu söyledi.Bunu bir "mesaj" niteliğinde yaptığını anlatan Çelik, "Hayvanlarıma yedirmek üzere silajlık mısır diktim. Bu bitkileri sulamak içinde damlama sulama sistemi aldım. Her yıl bu işi yaptığım için iyi ve kaliteli ürün alım. Gelecek yıllarda da bu sistemi kullanmak istedim. Sezon sonu tesisatımı toplayarak depoma götürecektim. Ne yazık ki hırsızlar tesisatımı çalmış. Geri geleceğine çok fazla umudum olmasa da hırsızlığı teşhir etmek için 50 lira verip bu tabelayı yaptırdım" diye konuştu. -

Kaynak: AA / Güncel

Zafer Çelik Bayramiç Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

klç:

senin alınterini çalan itin karnı asla doymaz hep aç gezer arkadaşım.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title