Haberler

Çiftçi, TÜMSİAD Üyeleriyle Bir Araya Geldi

Güncelleme:

Şanlıurfa'nın Karaköprü İlçe Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, TÜMSİAD üyeleri ile bir araya gelerek kent sorunlarını değerlendirdi.

TÜMSİAD üyeleriyle bir araya gelen Karaköprü Belediye Başkanı Çiftçi, amaçlarının yerel yönetimler noktasında vatandaşların sorunlarına direkt temasta bulunup çözüm bulmak olduğunu söyledi.

Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin (TÜMSİAD) düzenlemiş olduğu toplantıya katıldı. TÜMSİAD Şanlıurfa Şubesi tarafından düzenlenen "Cuma Kahvaltıları" programına Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi konuk oldu. TÜMSİAD Şubesi Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, TÜMSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı Sadık Sade ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Başkan Çiftçi, TÜMSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı Sadık Sade ve yönetimi ile bir süre görüşerek fikir alış verişinde bulundu. Ev sahibi TÜMSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı Sadık Sade yaptığı açıklamada, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin performansından memnun olduklarını belde durumundaki bir yeri ilçe konumuna getirdiğini belirtti.

SADE: KENTLEŞME ÖRNEĞİNİ KARAKÖPRÜ'DE GÖRÜYORUZ

Şanlıurfa'ya örnek olacak bir kentleşme örneğini Karaköprü'de gördüklerinin altını çizen Başkan Sade, "TÜMSİAD Şanlıurfa Şubesi olarak çok değerli Başkanımız Nihat Çiftçi'yi konuk ettik. Memleketin sorunlarını ve sıkıntılarını istişare etme imkanımız oldu. Bu tür programlar yaparak diyaloglarımızı geliştiriyoruz. İlimizin sıkıntılarını konuşuyoruz. Başkanımız Nihat Çiftçi'nin performansı ortada… Biz kendisini tebrik ediyoruz. Güzel bir beldemizi ilçe haline getirdi. 100 bine aşkın nüfus orada yaşıyor. Şanlıurfa'ya örnek olacak bir kentleşme örneğini Karaköprü'de görüyoruz. Ben hizmetlerinin devamını diliyorum. İnşallah hayırlı hizmetlere vesile kendisi vesile olur" dedi.

ÇİFTÇİ: HALKIMIZIN EMRİNDEYİZ

Belediye Başkanı olarak tüm halkın emrinde olduklarını ifade eden Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ise, şunları söyledi: "TÜMSİAD aslında bizim için bir aile ortamıdır. TÜMSİAD'ın tüm yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldik. Yönetim kurulu üyelerinin birçoğunun ilçemizde işletmeleri var. Zaten her zaman bir araya geldiğimiz, istişarede bulunduğumuz, yerel yönetimler ve belediyeler anlamında yapmış olduğumuz ve yapamadığımız hizmetler noktasında masaya yatırdığımız bir durumdur. Ben ev sahipliğinden dolayı başkanımızın şahsında tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Bizler belediye başkanı olarak tüm halkımızın emrinde olduğumuzu belirtmek istiyorum. Amacımız Karaköprü ilçemizi ve büyük ölçekli Şanlıurfa'yı yerel yönetimler noktasında çıtasını yükseltmek vatandaşlarımızın sorunlarına direk temasta bulunup çözüm getirebilmektir."
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Şanlıurfa Karaköprü Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title