Haberler

Çiftçi Sezonu Değerlendirdi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Adana İl Temsilcisi Mehmet Çiftçi, 2014-2015 futbol sezonunu değerlendirdi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Adana İl Temsilcisi Mehmet Çiftçi, 2014-2015 futbol sezonunu değerlendirdi. Çiftçi, hiçbir sorunun yaşanmadığı Adana'yı diğer kentlerin örnek aldığını söyledi.

Çiftçi, 20 Eylül 2014 tarihinde Süper Amatör Ligi ile başlayan 2014-2015 futbol sezonunun 8 Haziran 2015 Pazartesi günü gerçekleştirilen U11 Yaş Grubu Play-Off müsabakalarıyla sona erdiğini, karşılaşmaların başta 5 Ocak Fatih Terim ile Gençlik Stadı olmak üzere, İncirlik, Kayhan Kaynak Kardeşler, Adana Demir spor, Gençlerbirliği, Muharrem Gülergin, Ali Hoşfikirer, Peyami Safa Maracı, Güney Yıldızı, Güney Park, Akdeniz, Hadırlı, Buruk, Gündüz Tekin Onay ile ilçe statlarında sorunsuz tamamlandığını anlattı.

1975 yılında futbol hakemliği yaptığı yıllarda Adana'da 77 amatör futbol takımının bulunduğunu, günümüzde bunun 304 takıma yükseldiğin, 300'e yakın okul takımı, 3 kadın, 3 işitme engelliler futbol takımı bulunduğunu ifade eden Çiftçi, şöyle devam etti:

"1993 yılından bu yana Futbol İl Temsilciliği görevini sürdürmekteyim. Adana tesisleri, spordaki başarısı, hava koşulları ile Türkiye'de ki diğer illerin model aldığı spor kenti olmuştur. 2014-2015 futbol sezonunda 304 kulüp ve yüzlerce okulun katılımıyla 13 kategoride lisanslı 7 bin kişiye spor yaptırdık. Başarıyı ekip çalışmasıyla yakaladık. Başta tesis ve diğer konularda kucak açan eski il spor müdürü Fazlı Bayram Hadi ile yeni İl Spor Müdürü Abdulkadir Ataşbak olmak üzere, tertip komitesi üyelerine,Futbol Federasyonu Bölge Müdürü Akif Oflaz'a, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Ali Gülleri ve yönetim kurulu üyeleri, İl Hakem Kurulu Başkanı Hüseyin Özçelik ve Faal Futbol Hakem ve Gözlemcileri Derneği Adana Şube Başkanı Berkan Püsküller, Türkiye Antrenörler Derneği (TÜFAD) Adana Şube Başkanı Mehmet Sümer ve İl Spor Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür ederim."

Çiftçi, yeni sezonun hazırlıklarına başladıklarını da sözlerine ekledi.

GEÇEN SEZONUN EN BÜYÜKLERİ

2014-2015 futbol sezonunda kategorilerinde birinci olan takımların isimleri şu şekilde:

Süper Amatör: Ceyhan Doğan Spor

Birinci Amatör Küme: Adana Büyükşehir Belediyespor, Çukurova Üniversitesi, Çukurova Demirspor

İkinci Amatör Küme: Yumurtalık Ayasspor, Yüksel Gençlikspor, Kurttepegücü

Birinci Küme U-19 Yaş : Gençlerbirliği

İkinci Küme U-19 Yaş: Kürkçülerspor, Adana Büyükşehir Belediyespor, Çukurova Demirspor

U-17 ve U-11 Yaş: Gençlerbirliği

U-16 Yaş: Seyhan Belediyespor

U-15 Yaş: Adanaspor A.Ş

U-14 Yaş: Ceyhanspor

U-13 ve U-12 Yaş: Adana Demirspor - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adana Demirspor Mehmet Çiftçi Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title