Haberler

Çiftçi, Koordinasyona Vurgu Yaptı

Güncelleme:

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Nihat Çiftçi, "Büyükşehir Belediyesi olarak ilçe belediyemizle birlikte koordineli bir şekilde çalışıyoruz" dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri arsındaki koordinasyonunu güçlendirmek için ilçe ziyaretlerini gerçekleştiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Karaköprü Meclis Üyeleri ve belediye amirleriyle bir araya geldi.

Büyükşehir Belediyesi ve Karaköprü Belediyesinin koordinasyonlu bir şekilde çalıştığının altını çizen Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi olarak 2016'da ilçeye yapılacak olan yatırımları anlattı.

ÇİFTÇİ: PLANLI BİR ŞEKİLDE ÇALIŞIYORUZ

"Karaköprü yeni Şanlıurfa'dır, Şanlıurfa'nın yeni yüzü Karaköprü'dür" diyen Başkan Nihat Çiftçi,"Yapılaşmanın yoğun olduğu Karaköprü ilçemizde Büyükşehir Belediyesi olarak ilçe belediyemizle birlikte koordineli bir şekilde çalışıyoruz. Alt, üst, yeşillendirme ve yeni yollar açma çalışmalarını kapsamında planlı bir şekilde çalışıyoruz. Allah'ın izniyle Karaköprü ilçemizin güzelleşmesiyle birlikte Şanlıurfa'mız genel anlamda değer kazanacak. Özverili çalışmalarından dolayı Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve tüm meclis üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

BAYDİLLİ: KARAKÖPRÜ HAK ETTİĞİ YERE GELECEK

Karaköprü İlçe Belediye Başkanı Metin Baydilli ise "Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, 2016 yılında tüm ilçelerle birlikte yapacağı programlar ve hizmetlerle ilgili görüşme sağlamak üzere Karaköprü Belediyesi'ni de ziyarette bulundu. Bu hizmetler noktasında bizleri bilgilendirerek, 2016'da Karaköprü ilçemizin en iyi şekilde bu hizmetlerden faydalanmasını sağlayacaktır. Büyükşehir Belediyesi'nin yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah 2016 yılında yapılacak olan hizmetlerle Karaköprü'müz hak ettiği yere gelecektir" dedi. Ziyaretleri kapsamında AK Parti Karaköprü İlçe Başkanlığını da giden Başkan Nihat Çiftçi, burada ilçe Başkanı Ahmet Aksoy ve teşkilat üyeleriyle sohbet etti. Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarını ve yapacağı projeleri bir bir anlatan Başkan Nihat Çiftçi'ye ziyaretlerinden dolayı AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy teşekkür etti.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Şanlıurfa Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title