Haberler

Çiftçi: Kalıcı Çözümler Üretiyoruz

Güncelleme:

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Siverek ve Hilvan ilçelerindeki sorunlara yönelik kalıcı çözümler ürettiklerini söyledi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Siverek ilçe ziyaretleri kapsamında Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Çiftçi'nin incelemesine Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz da eşlik etti. İlçeyi her anlamda masaya yatırmış olduklarını belirten Başkan Çiftçi, "Çalışmalarımızla Siverek'in alt yapı sorununa kalıcı çözümler üretiyoruz" dedi.

ÇİFTÇİ: SİVEREK'İ HER YÖNÜYLE MASAYA YATIRDIK

Siverek Belediyesi ile koordinasyonlu bir şekilde Siverek'i yeniden inşa ettiklerinin altını çizen Çiftçi, "Siverek Şanlıurfa'nın en büyük ilçesi ve bununla birlikte önemli ölçüde alt ve üst yapı sorunları ortaya çıkıyor. Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğümüz ve Siverek Belediyemiz koordinasyonlu bir şekilde çalışarak bu sorunları ortadan kaldırmak adına büyük bir yol kat etti. Siverek ilçesinde çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam edecek. Amacımız vatandaşlarımıza doğru bir şekilde hizmet vererek ilerleyen dönemlerde yaşanabilecek bir soruna kalıcı bir şekilde tek çalışmayla sonlandırmak. Alt yapı çalışmalarımızın ardından ilçe Belediyemizle birlikte üst yapı çalışmaları yapacağız. İlçemizi her anlamda masaya yatırmış durumdayız, emeği geçen herkesi kutluyorum" şeklinde konuştu.

Ziyaretleri kapsamında Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından projelendirilip hayata geçirilen ve kendi elektriğini üreten ve 2030 yılına kadar İlçenin ihtiyacına cevap verecek şekilde dizayn edilen Siverek Atık Su Arıtma Tesisinde koordinasyon toplantısı gerçekleştiren Çiftçi, buradan Hilvan ilçesine geçti.

HİLVAN'A DA PRESTİJ CADDESİ

Her ilçede yapılacağının müjdesini verdiği Prestij Caddesi projesi kapsamında Hilvan İnönü bulvarında devam eden Prestij Caddesi çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Çiftçi, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. "Hilvan'ın en işlek caddelerinden biri olan İnönü Bulvarında mevsim şartlarının iyileşmesiyle birlikte çalışmalarımız tam hız ilerliyor" diyen Başkan Nihat Çiftçi, Hilvan'ı estetik bir görünüme kazandırmayı hedeflediklerini belirtti. Bölge esnafının mağdur olmaması için özverili bir şekilde çalıştıklarına dikkat çeken Çiftçi, "Üst yapı çalışmalarımıza başlamadan önce alt yapı anlamında sorun teşkil eden yağmur drenaj hattı döşeme işlemlerini başlattık. Hilvan ilçe belediyemiz tarafından ilçedeki kanalların bakım onarım çalışmaları yapıldı. İhalesini gerçekleştirdiğimiz kanalizasyon kollektör yenileme çalışmasına da hızlı bir şekilde başlıyoruz. DEDAŞ ile görüşmelerimiz neticesinde enerji hatlarını da yeraltına döşeyeceğiz. Yapacağımız sistemli çalışmayla cadde estetik bir görünüme kazandırılacak. Sürdürülen çalışmalar kapsamında bölge esnafına istemeden rahatsızlık veriyoruz. Fakat özverili olarak caddede ve ilçe genelinde yaptığımız çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Hilvan modern bir görünüme kavuşacak" dedi. Hilvan incelemeleri kapsamında Başkan Nihat Çiftçi'ye Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık da eşlik etti.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Şanlıurfa Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (1)

memet:

kentsel dönüşümle ilgili Siverek belediye başkanımızdan iyi haberler bekliyoruz vadi projesi ne durumda hiç bir şey yapılmasa dahi oralara Ağaç dikmek çok, mu zor sayın başan

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title