Haberler

Cide "Ledli Sokak Lambalarıyla" Işıl Işıl Olacak

Güncelleme:

Kastamonu'nun Cide ilçesinde, belediye tarafından ilk olarak sahilden başlatılan "ledli aydınlatma sistemi" şehrin tamamında uygulanacak.

Kastamonu'nun Cide ilçesinde, Belediye tarafından ilk olarak sahilden başlatılan "Ledli aydınlatma sistemi" şehrin tamamında uygulanacak. Belediye ekipleri İnönü Caddesindeki çalışmasını bitirirken aydınlatma çalışması, Fatinbey Caddesinde sürdürülüyor.

Cide Belediye Başkanlığından yapılan açıklamada, "Belediye Başkanlığımızca daha önce sahilde başlatılan ledli aydınlatma projesi, İnönü Caddesi'ninde tamamlanmış olup Fatinbey Caddesi üzerinde devam etmektedir. Teknolojik yenilikleri yakından takip eden belediyemiz kullanılan ledli sokak aydınlatmaları ile mikro ölçekte ilçe ekonomisine makro ölçekte ise ülke ekonomisine katkı sağlamaktadır. Vatandaşlarımızın yaşadığı alanlardan keyif almasını, Cide sokaklarına baktığında mutlu olmasını hedefliyoruz" denildi.

Ledli aydınlatma sitemi ilçede yaşayan vatandaşlar tarafından beğeni ile karşılandı. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kastamonu Cide Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title