Haberler

Cide 'İyc' Yoksul Çocukları Sevindiriyor

İlim Yayma Cemiyeti’nin Kastamonu Cide’de bulunan şubesi, 104 ihtiyaç sahibi çocuğu giyindirip mutlu etti.

İlim Yayma Cemiyeti'nin Kastamonu Cide'de bulunan şubesi, 104 ihtiyaç sahibi çocuğu giyindirip mutlu etti.

Cide İlim Yayma Cemiyeti tarafından 'Bir Yetimde Sen Giyindir' projesi kapsamında belirlenen ihtiyaç sahibi çocuklara giysi yardımı yapıldı. Cide merkez ve köylerindeki okullara giden 104 yetim ve öksüz öğrenci çocuğa yardımlar yapıldı.

Cide İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Cevdet Aslan, "Elini Tutmazsan Adı 'YETİM' Kalır, sloganıyla çıktığımız bu yolda bize yardımcı olan hayırseverlere teşekkür ediyorum. Bu kapsamda ilçemizde tespit ettiğimiz 104 ihtiyaç sahibi çocuğumuzu giydireceğiz. Çocuklarımızın mont, ayakkabı gibi kışlık ihtiyaçlarını gidereceğiz. Yardımcı olan herkesten Allah razı olsun. Bundan sonraki yapacağımız projelerde ihtiyaç sahibi çocuklarımızın diğer sorunları içinde her zaman yanında olacağız" dedi.

Kısa bir zaman önce Cide ilçesinde şubesi kurulan İlim Yayma Cemiyeti, yaptığı çeşitli hayır etkinlikleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kastamonu Cide Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title