Haberler

Cide Hanönü'ne Acımadı 0-9

Kastamonu 2.amatör küme futbol mücadelesinde Hanönü’de oynanan maçta lider Cide Belediye Spor Hanönü Belediye Spor’a adeta gol yağdırdı.

Kastamonu 2.amatör küme futbol mücadelesinde Hanönü'de oynanan maçta lider Cide Belediye Spor Hanönü Belediye Spor'a adeta gol yağdırdı. Kastamonu AK Parti milletvekili Murat Demir'in de izlediği maçta Hanönü Belediye Spor kendi sahasında 2. Amatör kümenin şampiyonu Cide Belediye Spor'a 9-0 yenildi.

Cide Belediye Spor,Hanönü Belediye Spor'da kaptan Sait'in kırmızı kart gördüğü maçta 10 kişi oynayan rakibini 6,46,57 dakikalarda Uğur,10 dakikada Şeref,35 ve 72 dakikada Mehmet Yılmaz,62 dakikada Ramazan'ın kende kalesine attığı gol,70.dakikada Umut ve 82 dakikada Gökhan'ın attığı gollerle 9-0 yendi.

Karşılaşma sonra gazetecilere açıklama yapan AK Parti Kastamonu Milletvekili Murat Demir, "Maçın ancak ikinci yarısını izleyebildim. Cide çok iyi bir takım kurmuş,kendilerini 1. Amatör Kümede'de başarılar dilerim.Cide Belediye Spor'a herhangi bir maddi yardımım olmadı, Hanönü sahasında onarıma ihtiyaç var. Bu konuda yardıma hazırım" diye konuştu.

Hanönü Belediye Spor Kulubü Başkanı Mehmet Arslan,AK Parti Kastamonu Milletvekili Murat Demir'e 17 numaralı ve grupta şampiyon olan Cide Belediye Spor Kulüp Başkanı Erol Çelebi'ye 3 numaralı Hanönü Belediye Spor forması hediye etti.

Karşılaşmayı AK Parti Kastamonu Milletvekili Murat Demir,Hanönü Kaymakamı İbrahim Şenkon,Hanönü Belediye Başkanı Serkan Uçar,AK Parti Taşköprü İlçe Başkanı Ali Sevim,AK Parti Hanönü İlçe Başkanı Hüseyin Öztürk,Cide'den ve Hanönü'den gelen vatandaşlar izledi. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kastamonu AK Parti Hanönü Cide Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title