Haberler

Cide'de Trafik Kazası: 1 Ölü

Cide sahil yolunda meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti.

Cide sahil yolunda meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti. Muharrem D. yönetimindeki Bartın Cide arasında çalışan bir firmaya ait servis minibüsü, yoldan karşıya geçmeye çalışan Yavuz Aydın'a (51) çarptı. Görgü tanıklarının iddialarına göre, yola aniden çıkan Aydın, kaza yerinde yaşamını yitirdi. Aydın'ın cansız bedeni Cide Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yavuz Aydın Bartın Cide Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

filiz kirlierdmflz@gmail.com:

Karsıdan karsıya gecme gibi bir durum yok.ise gitmek icin evinden ciikip yolun en kenarindan duraga gitmek icin yururken solundan carparak en saga caliliklara firlatiliyor..karsiya gecmek icin bir sebebi yok..ole olsa yola duser ..yolun en sagina caliliklara firlamaz..otobusunde saginda hasar var..dikkatsizlik cigerimizin yanmasina enistemin canina mal olmustur...

3
0
yanıtYanıtla
filiz kirlierdmflz@gmail.com:

Ayrica carptiklarini farketmemisler bile..bir yolcunun galiba biseye carptik diye uyarmasi sonucu 150 200metre sonra durmuslar..arabadan ilk indiklerinde bulamamislar..madem yola cikmis nasi gormeyip carptiktan sonra farkediyolar???

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title