Haberler

Çiçek-Meta Görüşmesi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Arnavutluk Meclisi Başkanı İlir Meta- TBMM Başkanı Cemil Çiçek- Görüşmeden detaylar TBMM Başkanı Çiçek Arnavutluk'ta- Çiçek, mevkidaşı Meta ile görüştü TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Arnavutluk'un başkenti Tiran'daki temasları kapsamında, Meclis Başkanı İlir Meta ile bir araya geldi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Arnavutluk Meclisi Başkanı İlir Meta- TBMM Başkanı Cemil Çiçek- Görüşmeden detaylar TBMM Başkanı Çiçek Arnavutluk'ta- Çiçek, mevkidaşı Meta ile görüştü TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Arnavutluk'un başkenti Tiran'daki temasları kapsamında, Meclis Başkanı İlir Meta ile bir araya geldi.Arnavutluk Meclisi'ndeki görüşme, görüntü alınmasının ardından basına kapalı olarak devam etti. Görüşmeye Türkiye'nin Tiran Büyükelçisi Hidayet Bayraktar ve Sosyalist Parti Genel Başkan Yardımcısı Taulant Balla da katıldı.Yarınki Güneydoğu Avrupa Ülkeleri Parlamenter Asamblesi (GDAÜ PA) toplantısına katılmak üzere Tiran'a gelen Çiçek, öğleden önce de Cumhurbaşkanı Buyar Nişani tarafından kabul edilmişti.Cemil Çiçek ayrıca, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA) Tiran Program Koordinatörlüğü'nü ve Zyber Hallulli Yetimhanesi'ni ziyaret etmişti.Arnavutluk'taki temaslarında Çiçek'e, AK Parti Ankara Milletvekili Seyit Sertçelik ve CHP Balıkesir Milletvekili Haluk Ahmet Gümüş de eşlik ediyor.

Kaynak: AA / Güncel

Cemil Çiçek Arnavutluk İlir Meta Tiran Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title