Haberler

Çiçek Gibi Konya" Fotoğraf Yarışmasının Ödülleri Verildi

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin "Çiçek Gibi Konya" isimli ulusal fotoğraf yarışmasının ödülleri törenle verildi.

Dereceye giren fotoğrafların yer aldığı serginin açılışı ile başlayan programda konuşan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, bütün çalışmalarının "Çiçek Gibi Bir Konya" hedefine ulaşmak için olduğunu söyledi. Konya'nın güzelliklerini ortaya çıkaracak çalışmaları daha fazla yapmak gerektiğini vurgulayan Başkan Akyürek, sanat hayatına ve Konya tarihine katkı yapacak eserlerin Konya'ya kazandırılmasının önemine dikkat çekti. Başkan Akyürek, "Çabamız 'Çiçek gibi Konya' için. Bu başlıkla birçok çalışmaya imza attık. Kendimizi böyle bir misyonla sorumlu saydık. Konya'mızı güllerle, çiçeklerle daha da güzelleştirmek için yıllarca çok yoğun bir çaba sarf ettik. Çiçek Gibi Konya ifadesinin altında her alanda güzelleşme, daha güzel hale gelme, sosyal dokusuyla, mimarisiyle, tarihi eserlerin bakımı restorasyonuyla her alanda temayüz etme hedefi vardı. Bunun önemli bir bölümünü gerçekleştirmek nasip oldu. Ortaya çıkan sonucu fotoğraflarla görmüş olduk. Seçici kurula özellikle teşekkür ediyorum" dedi. Başkan Akyürek, eserlerin hepsinin birbirinden güzel olduğunu ifade ederek, yarışmaya katılan ve emek veren herkesi tebrik etti.

Ödül kazanan yarışmacıları kutlayan AK Parti Konya Milletvekili Hüsniye Erdoğan da, çekilen her bir fotoğrafın Konya'nın farklı bir güzelliğini gösterdiğini dile getirdi. Erdoğan, "Şehirler binalardan ibaret değildir, içinde yaşayan insanlarla şekillenir. Konya'mız da bu minvalde dünyada sayılı düzene ve huzura sahip şehirlerden biridir. Sergilenen 56 fotoğrafın her birinde bambaşka duygular yaşadık. Her birinde şehrin ayrı hikayelerine, yaşanmışlıklarına şahitlik ettik. Emeği geçen bütün arkadaşlarımı kutluyorum" şeklinde konuştu.

Ödüller sahiplerini buldu

Çiçek Gibi Konya Ulusal Fotoğraf Yarışması'na katılan 941 fotoğraf, 3 turda elendikten sonra 56 fotoğraf yarışmanın seçici kurulu tarafından değerlendirildi. Yapılan puanlama sonucunda Yüksel Açıkgöz birinci, Servet Çınar ikinci, Mustafa Varol üçüncü oldu. Bülent Suberk, Mehmet Arslan ve Volkan Başar'ın da mansiyon aldığı yarışmada diğer eserler ise sergilemeye layık bulundu. Yarışmada birinciye 5 bin, ikinciye 4 bin, üçüncüye 3 bin lira verilirken mansiyon ödülleri de bin lira oldu. Dereceye girenlerin ödüllerini AK Parti Konya Milletvekili Hüsniye Erdoğan, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Mahmut Sami Şahin ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hasan Kılca verdi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tahir Akyürek AK Parti Konya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title