Haberler

Çiçek Açan Kent Antalya Projesi"

Tarihi Kaleiçi semtiyle "Uluslararası Çiçek Açan Şehirler Yarışması"na katılan Antalya'nın, Belçika ve Kanada'dan gelen jüri üyelerine tanıtımı yapılıyor.

Tarihi Kaleiçi semtiyle "Uluslararası Çiçek Açan Şehirler Yarışması"na katılan Antalya'nın, Belçika ve Kanada'dan gelen jüri üyelerine tanıtımı yapılıyor.

Belçika'dan Peyzaj Mimarı Alain Cappelle ile Kanada'dan Peyzaj Mimarı Richard Daigneault, Kanada merkezli bir sivil toplum örgütünün başlattığı "Uluslararası Çiçek Açan Şehirler Yarışması"nda inceleme yapmak üzere Antalya'ya geldi.

Büyükşehir Belediyesinde düzenlenen toplantıda jüri üyelerine proje hakkında bilgi verildi.

Valilik, Antalya Büyükşehir Belediyesi, EXPO 2016 Antalya Ajansı, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Orta Anadolu Süs Bitkileri ve Mamulleri İhracatçıları Birliği, Peyzaj Mimarları Odası başta olmak üzere birçok kurum ve sivil toplum kuruluşunca desteklenen projeyi değerlendirmek için Antalya'da bulunan jüri üyelerinin, bugün Kaleiçi sokaklarını inceleyecekleri bildirildi.

Jüri üyelerinin yarın ise EXPO 2016 Antalya sergi alanını inceleyerek, fidan dikecekleri belirtildi.

Kaynak: AA / Yerel

Belçika Kanada Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title