Haberler

CIA'in İşkence Yaparken Kullandığı Şarkıların Listesi Yayınlandı

Güncelleme:

Gizli raporlar, video görüntüleri ve askerlerin ifadeleri doğrultusunda CIA'in mahkumlara işkence yaptığı esnada kullandığı şarkı listesi ortaya çıktı.

CIA'in işkence şarkıları listesi ortaya çıktı. Listede birçok ünlü isim ve şarkılar bulunurken, şarkıların tutuklulara günlerce ve tekrar tekrar dinletildiği belirtildi. Kişileri deliliğe sürükleyen bu yöntemle ayrıca tutukluların uyuması engellenerek hem psikolojik, hem de fiziksel olarak zarar görmeleri sağlandı.

SİNİR BOZUCU VE HAKARET İÇEREN ŞARKILAR

Şarkıların bazılar sinir bozucu olduğu için seçilirken, bazıları ise tutuklu kişinin kültürüne veya inancına hakaret içerdiği için seçildi. Listede 2Pac ve Rage Against The Machine gibi düzene karşı anti-militarist fikirleri benimsemiş şarkıcıların da bulunması dikkat çekti.

LİSTEDE YER ALAN ŞARKILAR

Açıklanan listede; Deicide: F*ck Your God Dope: Die MF Die, Take Your Best Shot Eminem: White America, Kim Barney & Friends: Açılış Müziği, Drowning Pool: Bodies, Metallica: Enter Sandman, Meow Mix: Reklam müziği, Janeane Garofalo/ Ben Stiller : Feel This Audiobook parçasından bir kısım, Susam Sokağı açılış müziği, David Gray: Babylon, AC/DC: Shoot to Thrill, Hell's BellsBee Gees: Stayin' Alive, Tupac: All Eyez On Me, Christina Aguilera: Dirrty, Neil Diamond: America, Rage Against the Machine'in ismi açıklanmayan bir şarkısı, Don McLean: American Pie, Saliva: Click Click Boom, Matchbox Twenty: Cold, (hed)pe: Swan Dive, Prince: Raspberry Beret şarkıları yer aldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Ben Stiller Babylon Eminem Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500

Yorumlar (7)

TEZGAHTAR YAŞAR:

kürtçede dinletsinler

10
7
yanıtYanıtla
HAK YOLU İSLAM:

AJDARIN ŞARKILARINI DİNLETSELER ZATEN İLK ANDA PES EDERLERDİ.

11
0
yanıtYanıtla
ajdar:

yok mu çikiita muuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzz?

6
3
yanıtYanıtla
iso:

ferdimi dinletiyorlar

3
1
yanıtYanıtla
SogomonmobilWeb@haberler.com:

Bizimkiler in nadide eserleri bayhan ajdar vs agır doz kspsamında adam adını bile hatırlamaz hem nazlıymış sivaslıymış şarkısını tutkusunu tavsiye ederim bugune kadar dinleyip ayak usgu kalp spazmı gecirmeyene rastlamadım

4
0
yanıtYanıtla
Türkmen:

Tırt sizin insan hakkınıza. . .

4
0
yanıtYanıtla
İslammobilWeb@haberler.com:

Bu ulkenın yetıstırdıgı geclik bu işte orada kardeşlerimize yapılan zulm ıle ilgili bır tek soz yazmayan akıl fakırlerı sızın ınandıgın bor ruh yoku böyle gıderse aynı şarkılarla yakında bu Allah yoksulları veya ona hızmet eden beyni yıkanmış kıtlelerın size ne yapacagını dusunemıyor suruklendıgıniz çukurun büyüklüğünün farkında olmadığınız notlarınızdan belli merhum akıfın sözünü hatırlattı bana ey bu toprakta bırer naa sı Perısan bırakıp yükselen yükselen mevkıye ervah sakın arza bakıp sanmayın sevkı sehadetle cosan bir can var bızde lesten daha kokmuş daha hıssız can var satanıst sıstematık ucubeler sızı o batı muzıgınızın esligınde cehenneme kadar yolunuz var

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title