Haberler

CIA'den Bağdadi İçin 100 Kişilik Ekip

Güncelleme:

ABD'nin IŞİD örgütü lideri Ebubekir el Bağdadi'nin yakalanması için 100 kişilik bir CIA ekibi görevlendirdi.

İngiliz Mirror gazetesinin haberine göre, "Hayalet" lâkaplı IŞİD liderinin yerinin tespit edilip yakalanmasını öncelikli hedef olarak belirleyen CIA, 100 kişilik bir ekip kurdu.

LADİN'DEN SONRAKİ EN BÜYÜK OPERASYON

Birimin, Bağdadi'nin (42) peşine düştüğünü öne süren gazete, bunun 2011'de El Kaide lideri Usame bin Ladin'in öldürüldüğü baskınla sonuçlanan operasyondan bu yana başlatılan en büyük 'insan avı' olduğunu belirtti.

CEP TELEFONU VERİLERİ İLE HAREKET EDİLİYOR

Haberde, casus insansız hava araçları ve uydu görüntülerinden faydalanan istihbarat uzmanlarının, Irak ve Suriye'deki cep telefonu verileri ve hareketlerini topladığı ifade edildi.

"ADAMLARI İYİCE KÖŞEYE SIKIŞMIŞ"

Gazeteye konuşan bir kaynak, "Adamları iyice köşeye sıkışmış durumda. Bu yüzden telefonlarını kullanmak zorunda kalacaklar. Bu da onun zayıf noktası olacak" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (44)

Bulut kara:

Bu işid iblislerini koruyan ve destek veren ve onlara müslüman diyenler kesinlikle kafir dir. Hala müslüman geçinip bu kafirlere destek veren salaklar var.

32
5
yanıtYanıtla
MERT CANmert@mynet.com:

tek kelime ile harika yorum.

yanıt0
yanıt0
Haydi İŞİD:

ALLAH İslam devletimizi Korusun

3
29
yanıtYanıtla
haydi peşmergepesmerge@gmail.com:

işid değil işit cahil itsiniz işte kabul et.

yanıt0
yanıt0
muhsin baba:

inşallah başlık gibi olur sonu :))) kötüler için yaşasın cehennemm bu ve yandaşları için.

28
1
yanıtYanıtla
Akıllı Olun:

İŞİD in şeriat anlayışı: 1- Ya işid e katılacaklar yada müslüman değiller. 2 Müslüman değilse kafası kesilir hemde hunharca ve topluluk içinde 3- Kadınları topla 5000 dolara sat 4- cuma namazına gitmediysen meydanda kırbaçlanacaksın 5- Maliki nin eş ve kızlarını dilediğin zaman helal kılacaksın ve tüm kadınlara dilediğin zaman tecavüz edeceksin 6- çoluk çocuğu aç ve sususz bırakarak ölümlere neden olacaksın 7- destek çıkmayan tüm ülkeleri düşman ilan edeceksin 8- Esat ı vuracağına, muhaliflerin kazancını elinden alacaksın 9- müslüman olmayanlara ölüm diyeceksin. ŞERİAT BU MUDUR.

19
7
yanıtYanıtla
hakan niğde:

demmekki işid iyi yolda.bize anlatılan gibi kötü degil

5
19
yanıtYanıtla
Spontane:

Yani cia ve mossad tarafından yeterince kullanıldıktan sonra bir mizansen kurulacak ve buruşturulup çöp tenekesine atılacak.

19
3
yanıtYanıtla
Mehtap Hanım:

bu işitin islamla alakası var diyenin imanından şüpe ederim bunlar deccalın askerleri.

19
3
yanıtYanıtla
haha:

inşallah ölür tüm islami örgütlerin başları ölsün

9
11
yanıtYanıtla
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title