Haberler

Christoph Daum: Türkiye'de Antrenörler Başkanların Oyuncağı Gibi

Güncelleme:

Türkiye'nin yakından tanıdığı teknik direktör Christoph Daum yaptığı açıklamada, "Türkiye'de antrenörler başkanların oyuncağı gibi." değerlendirmesinde bulundu.

Romanya A Milli Takımı'nda görev yapan, ülkemizde de bir dönem Beşiktaş, Fenerbahçe ve Bursaspor'u çalıştıran Christoph Daum, yaptığı açıklamalarda bir anda gündem oldu.

"ANTRENÖRLER BAŞKANLARIN OYUNCAĞI"

Romanya basınına konuşan Christoph Daum, Türkiye'de geçirdiği dönem hakkında açıklamalar yaparken, ''Türkiye'de antrenörler başkanların oyuncağı gibi. Başkan bir yenilgiden sonra gelir, 'Bu oyuncuyu takımda görmek istemiyorum' der. Ne yapabilirim ki? Parayı onlar veriyor. Bir sonraki hafta aynı oyuncularla kazanınca başkan gelir 'Ne yaptığını gördüm. Yeterince dikkatini çekemedim mi?' der'' ifadelerini kullandı.

Christoph Daum, Türkiye'de 2'şer farklı dönemde Beşiktaş ve Fenerbahçe'de görev yaparken son olarak da Bursaspor'u çalıştırmıştı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Christoph Daum Fenerbahçe Beşiktaş Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title