Haberler

    Chris Fleming: Herkes Eurobasket'te Oynamak İstiyor

    Almanya Basketbol Milli Takımı Başantrenörü Chris Fleming herkesin EuroBasket 2015’te forma giymek istediğini söyledi.

    EuroBasket 2015’te Türkiye ile aynı grupta yer alan ev sahibi Almanya’nın koçu Chris Fleming oyuncuların EuroBasket için sabırsızlandığını söyledi. Fleming yaptığı açıklamada ” Herkesle tek tek konuşuyorum. Hepsi de EuroBasket’te olmak istiyor. Bunlar Dirk Nowitzki ve Chris Kaman da dahil” ifadelerini kullandı.

    13. kez All-Star olma başarısı gösteren Dirk Nowitzki son olarak EuroBasket 2011’de takımla beraber olmuştu.

    Grup maçlarını taraftarı önünde oynayacak olan Almanya’nın hazırlıklarına başlamasına henüz birkaç ay var. Fakat herkes Berlin’deki maçlar için oldukça heyecanlı. Alman taraftarlar ve oyuncular yeniden Avrupa’nın önde gelen basketbol ülkelerinden biri olmak için oldukça istekli görünüyor.

    Almanya son olarak EuroBasket 2005’te Dirk Nowitzki önderliğinde podyuma çıkabildi. Elemelerde etkili bir performans ortaya koyan Almanya’da Dennis Schröder dikkat çeken bir diğer isim. 21 yaşındaki oyuncu bu sezon Atlanta Hawks forması ile 8.5 sayı 3.5 asist ortalamaları ile mücadele ediyor. Almanların ondan beklentileri oldukça fazla.

    Almanya Basketbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamada SuperCup 2015, Hamburg’da 21-23 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek ve turnuvada Türkiye, Letonya, Polonya ve Almanya yer alacak.

    Fleming turnuvayla ilgili olarak “SuperCup bu yıl çok önemli. Turnuvadan iki hafta önce kendimizi güçlü rakipler karşısında deneyeceğiz” ifadelerini kullandı.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Dirk Nowitzki Türkiye Almanya Kaman Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title