Haberler

Chpli Ufuk Yörük'e Ayrancılar'da Yoğun İlgi

Güncelleme:

CHP Torbalı Belediye Başkan Adayı Ufuk Yörük, haftasonu mesaisine Ayrancılar'da devam etti.

CHP Torbalı Belediye Başkan Adayı Ufuk Yörük, haftasonu mesaisine Ayrancılar'da devam etti. Eşi Mehtap Yörük ve onlarca partili vatandaş ile beraber Ayrancılar'a çıkarma yapan Yörük, adeta gövde gösterisi yaptı. Ufuk Yörük önce Barışmanço caddesinde bulunan tüm esnafları tek tek ziyaret edip hayırlı işler diledi, ardından da Pazar yerindeki pazarcı esnafı ve alışveriş yapan Ayrancılar halkı ile bir araya geldi. CHP İlçe Başkanı Faruk Akpınar ve onlarca partili vatandaşın da eşlik ettiği ziyarette Ufuk Yörük'e yoğun ilgi gösterildi.

"HALK BULUŞMALARIMIZ SEÇİLDİKTEN SONRA DA DEVAM EDECEK"

Yerel seçim çalışmalarına devam eden Torbalı Belediye Başkan Adayı Ufuk Yörük, "Seçim çalışmalarımız kapsamında halkımızla kucaklaşmak için hergün ilçemizin farklı bir noktasına ziyaretlerde bulunuyoruz. Bu ziyaretlerimizde kendimizi halkımıza tanıtıyoruz. Bu haftasonumuzu da ilçemizin güzide mahallelerinden olan Ayrancılar'a ayırdık. Bu tür halk buluşmalarımız seçildikten sonra da devam edecek. Sık sık halkımız ile bir araya gelerek yaşadığımız kentimizi halkımızla beraber yöneteceğiz. Çünkü biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak ve Torbalı Belediyesi olarak gücümüzü hep halkımızdan aldık" dedi.

UFUK YÖRÜK, "AYRANCILAR'DA HALKIMIZLA GÜÇ BİRLİĞİ YAPTIK"

Ayrancılar'da kendisine gösterilen ilgiden dolayı son derece memnun kaldığını ifade eden tecrübeli siyasetçi Ufuk Yörük, "Ayrancılar'da halkımız bizi kucakladı, sahip çıktı. Gösterdikleri teveccühten dolayı tüm Ayrancılar halkına teşekkür ediyorum. Onların destekleri ve teveccühleri ile göreve geldiğimiz zaman da Ayrancılar'a yakışır, Ayrancılar'ın hakettiği yatırım ve hizmetlerle Ayrancılar'ımızı hakettiği noktanın ilerisine taşıyacak projeler ve hizmetler üreteceğiz. Biz Ayrancılar'da halkımızla güçbirliği yaptık, bu güç birliğinden Ayrancılar halkımız kazançlı çıkacak, partimiz kazançlı çıkacak, halkımız kazançlı çıkacak" şeklinde konuştu.

EŞİ İLE BİRLİKTE PAZAR ESNAFINI DOLAŞTI

Ufuk Yörük'e seçim gezilerinde eşi Mehtap Yörük de eşlik ediyor. Haftasonu da Ayrancılar'a giden Ufuk Yörük ve eşi Mehtap Yörük Pazar esnafını dolaşıp hayırlı işler diledi. Üreten Türkiye'nin fotoğrafını Pazar yerinde gördüğünü belirten Yörük, "Ulusal kalkınma yerel kalkınma ile başlar. Yerel kalkınma da üretmekle olur. Üreten bir Türkiye için de pazarcı esnafımızı ayakta tutmamız gerekiyor. Göreve geldiğimiz zaman pazarcı esnafımıza ve çiftçilerimize, üreten insanlarımıza sahip çıkıp, onları kollayacağız. Yerel yönetim olarak üreten halkımızın daima yanında ve destekçisi olacağız. Kapımız onlara her zaman açık olacak, her talepleri ile yakından ilgileneceğiz" şeklinde sözlerini tamamladı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Faruk Akpınar Ayrancılar Torbalı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title