Haberler

Chpli Kayacan: "Genel Merkezimiz Bize Güç Verdi"

CHP Balçova Belediye Başkan Aday Adayı Semra Aksakal Kayacan, İzmir kadın belediye başkan aday adayları ile birlikte yaptığı Ankara ziyaretinin motivasyonlarını ve enerjilerini arttırdığını belirterek "Genel Merkez yöneticilerimiz bize güç verdi.

CHP Balçova Belediye Başkan Aday Adayı Semra Aksakal Kayacan, İzmir kadın belediye başkan aday adayları ile birlikte yaptığı Ankara ziyaretinin motivasyonlarını ve enerjilerini arttırdığını belirterek "Genel Merkez yöneticilerimiz bize güç verdi. Partimizin biz kadınlara duyduğu güveni bir kez daha gördük" dedi.

İzmir kadın belediye başkan aday adayları, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan'ın davetlisi olarak yaptıkları Ankara ziyaretinden mutlu döndü. İzmirli kadın aday adayları ilk olarak Türk kadınına seçme ve seçilme hakkı verilişinin 79. yıldönümü nedeniyle Türkiye'nin ilk kadın milletvekili olan Satı Kadın'ın Ankara'nın Kazan ilçesinde bulunan mezarı başında düzenlenen anma törenine katıldı. İzmirli kadınlar burada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan ve CHP'li kadın milletvekilleri ile bir araya geldi.

"ÖRGÜTE EMEK VERMİŞ KADIN ADAYLAR OLACAK"

Anma töreninin ardından Anıtkabir ziyaretinde bulunan kadın aday adayları ziyaretlerinin son gününde ise CHP Genel Merkezi'nde Genel Başkan Yardımcıları Gökhan Günaydın, Adnan Keskin ve Genel Sekreter Bihlun Tamaylıgil ile bir araya geldi. Günaydın, Keskin ve Tamaylıgil, İzmirli kadın aday adaylarını Genel Merkez'de görmekten dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını belirterek önümüzdeki yerel seçimlerde örgüte emek vermiş ve bölgelerinde etkinliği olan çok sayıda kadın aday olacağı mesajını verdiler.

"ÇALIŞMALARIMIZI KARARLILIKLA SÜRDÜRECEĞİZ"

CHP Balçova Belediye Başkan Aday Adayı Semra Aksakal Kayacan, Ankara dönüşü yaptığı değerlendirmede ziyaretin kendileri açısından çok olumlu geçtiğini belirterek şöyle konuştu: "Partimizin Genel Merkez'ini ziyaret etmek ve o havayı solumak motivasyonumuzu ve enerjimizi ciddi anlamda arttırdı. MYK üyelerimiz kadınlara duydukları güveni ve önümüzdeki seçimlerde geçmiş dönemlerden çok daha fazla kadın aday olacağını samimiyetle ifade ettiler. Kadın aday tercihlerini ise örgüt emekçisi ve bölgelerinde kabul gören kadınlardan yana kullanacaklarını belirttiler. CHP iktidarının kadınların gücü ve emeği ile geleceğine inanan Genel Merkez yöneticilerimize bize gösterdikleri ilgi ve konukseverlik için çok teşekkür ediyoruz. Ankara'dan aldığımız güçle bölgelerimizdeki çalışmaları çok daha büyük bir kararlılıkla sürdüreceğiz." - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aksakal Balçova İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title