Haberler

Chpli Atila'ya Çamdibi'nde Sevgi Seli

CHP Bornova Belediyesi Başkan Adayı Yüksek Mimar Olgun Atila, Çamdibi Atatürk Parkı'nda düzenlediği miting ile gövde gösterisi yaptı.

CHP Bornova Belediyesi Başkan Adayı Yüksek Mimar Olgun Atila, Çamdibi Atatürk Parkı'nda düzenlediği miting ile gövde gösterisi yaptı. Binlerce kişinin katıldığı ve mini bir konserin verildiği gecede konuşan Atila, Bornova'nın belediyecilikte Türkiye'ye örnek bir model olacağını söyledi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ise "Çamdibi ayağa kalkmış; Olgun Atila'yı başkan yapmak için yola çıkmış" ifadesinde bulundu.

Yerel seçimlere birkaç gün kala seçim çalışmalarını sürdüren ve Çamdibi Atatürk Parkı'nda düzenlediği miting ile meydanları dolduran CHP Bornova Belediyesi Başkan Adayı Yüksek Mimar Olgun Atila, belediyecilikte Bornova'nın Türkiye'ye örnek bir model olacağını söyledi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, CHP İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel, CHP Bornova İlçe Başkanı Fatma Doğru ve çok sayıda yurttaşın katıldığı mitingde konuşan Atila, "Genç bir aday olarak, kadın ilçe başkanımızla birlikte çalışarak Türkiye'ye örnek olmak istiyoruz. Seçim çalışmaları kapsamında bugüne kadar çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmadık. Seçimlere birkaç gün kaldı. Sizlerden ricam çevrenizde ne kadar tanıdığınız varsa; onları arayıp CHP adına destek isteyelim çünkü bu sadece yerel bir seçim değil, ülkenin kurtuluşu yolunda atılmış bir adım" diye konuştu.

Sanatçılar Gamze Matracı ile Cenk Bosnalı'nın mini bir konser verdiği gecede mevcut iktidarın uygulamalarını eleştiren Atila, "Cumhuriyetimizin değerleri tartışılmaya başlandı. TC yazıları kaldırılmak, andımız ise okutulmamak istendi. Güzel İzmir'in kurtuluş günü 9 Eylül kutlamaları da engellenmek istendi. Bunlara yapan zihniyete sandıkta hayır diyeceğiz. Biz, demir korkuluklar arkasında seçim mitingi yapmıyoruz" dedi. Yeni dönemde birçok proje yapmak istediklerini kaydeden Atila, "Biz önümüzdeki dönem kent ve kadın konseylerini; bilge insanlardan oluşan meclisimizi daha aktif hale getireceğiz. Sizin istediğiniz projeleri çocuklarımızın geleceği için yapmak istiyoruz. Bunu yapmak için kolları sıvayan meclis üyelerimiz de burada. Onlar bakan evlatları değil, vatan evlatları ve göreve hazırlar" ifadesinde bulundu.

Bornova'nın bütün sokaklarını kendi evleri gibi gördüklerinin altını çizen Atila, "Hepimiz kardeşiz. Birlik ve beraberlik içinde olmak mecburiyetindeyiz. Daha önce hangi partiyi oy verirse versin, bu seçimde bütün yurttaşlarımızın oyuna talibim. Rekor bir oyla bu seçimi kazanmak istiyoruz" şeklinde konuştu. Atila, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Ata Albayrak'ı da unutmayarak, "Üzüntümüz çok büyük. Bize inanan, bize güvenen çok güzel bir insanı kaybettik. Kendisine Allahtan rahmet ailesine de başsağlığı diliyoruz" dedi.

ÇAMDİBİ AYAĞA KALKMIŞ

Yoğun sevgi gösterileri arasında kısa bir konuşma yapan İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Aziz Kocaoğlu ise, "Bugün hep birlikteyiz. Ben, Çamdibi'ni hiç bu kadar çoşkulu ve kalabalık görmemiştim. Çoçuklarımızla gençlerimizle hanımlarımızla, Çamdibi ayağa kalkmış. Bornovalılar, 30 Mart Pazar Günü hem Olgun Atila'yı belediye başkanı yapmak için yola çıkmış hem de AKP iktidarına dur demek ve ülkeyi düştüğü karanlıktan çıkarmak için karar vermiş durumda" diye konuştu. İzmir'in Türkiye'nin en ileri insanlarının birlik ve düzen içinde yaşadığı bir kent olduğunu vurgulayan Kocaoğlu, "Ülkenin düştüğü bu durumda; AKP'nin Türkiye'nin başına dert olduğu bu süreçte, İzmir'in 80 vilayete önderlik yapması gerekiyor. Böyle önemli bir sorumluluğumuz var. Biz, 30 Mart tarihinde vereceğimiz oylarla AKP'yi minunum düzeye indirirken; CHP'yi de maksimum düzeye çıkartacağız. Önümüzdeki genel seçimde, gidilmesi gereken yolu İzmir'den göstermek zorundayız" ifadesinde bulundu.

OY İSTEDİ

Türkiye'nin yerel seçimlerle yeni bir döneme gireceğinin altını çizen CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, sandıkları doldurarak diktatörlüğü yıkacaklarını kaydetti. Engin, toplumun değişim içinde olduğuna dikkat çekerek, "Olgun Atila gibi genç belediye başkanı adaylarımız var çünkü toplum ve CHP değişiyor. İzmir'de kadın sayısı erkekten fazla. Yine İzmir'in yüzde 65'ini 40 yaşı altı nüfus oluşturuyor. Dolayısıyla her yerde kadın ve gençler olacak. Biz, toplumun beklentilerini biliyoruz. Biz, özgürlük, demokrasi, cumhuriyet ve Türkiye'nin ekmek ve sudan önemli olduğunu biliyoruz. Daha önce hangi partiye oy verirseniz verin; bu dönem Olgun Atila ve Aziz Kocaoğlu'na oy verin. İzmir bunu başaracak" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Olgun Atila Türkiye Bornova Çamdibi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title