Haberler

CHP Yeni Foça'da Birlik Mesajları Verdi

CHP Foça İlçe Örgütünün her yıl geleneksel olarak Yeni Foça’da düzenlediği yemek coşkulu geçti.

CHP Foça İlçe Örgütünün her yıl geleneksel olarak Yeni Foça'da düzenlediği yemek coşkulu geçti. Partililer geç saatlere kadar eğlendi.

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, CHP Foça İlçe Başkanı Günal Biçer, CHP Foça Belediye Meclis Üyelerinin ile yaklaşık 450 kişilik partili katıldı.

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ gecenin açılış konuşmasında örgüte teşekkür etti. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na da teşekkür ederek "Kapatılan belde belediyelerinin getirdiği yükü hafifletti" dedi.

Gecede konuşma yapan Aziz Kocaoğlu ise Yeni Foça'nın uzun süredir devam eden arıtma soruna değinerek gelişmeler hakkında Yeni Foçalıları bilgilendirdi. Kocaoğlu, Yeni Foça'nın kanalizasyon ve arıtma sorununun bir itiraz nedeniyle geciktiğini, sorunun çözülmek üzere olduğunu ve arıtma tesisi için bu ay içinde ihaleye çıkacağını söyledi. Dostluk ve dayanışma yemeğinde söz alan Kocaoğlu ve Balbay cumhurbaşkanlığı seçiminde oy oranı yüzde 85 olursa İhsanoğlu'nun kazanmasına kesin gözüyle bakıldığına vurgu yaptılar. Balbay: "10 Ağustos Pazar günü ne yapacağımızı biliyoruz. Ben kadınlarımıza hep beraber bir kahkaha atalım diyorum" sözleriyle alandan kahkahalar yükseldi.

Balbay "hedefimiz 2015 yılında CHP iktidarını kurmaktır. Bütün anketler bir yana. Oy oranı yüzde seksen beşi geçerse kazanıyoruz. İzmir bize yetmez. Tüm Türkiye'yi İzmir gibi yapmalıyız. Ortak paydayı oluşturmalıydık. Gelinen nokta budur. Sen yoksan bir eksiğiz sloganını bu seçim için şöyle değiştirmek istiyorum. Sevgili kardeşim sen sandığa gitmezsen AKP bir fazla. Sandığa zahmet edip gitmeyen kardeşlerimiz bilsinler ki bir daha sandığa gidecek ortam bulamayacaklar. Böylesine ciddi bir tablo ile karşı karşıyayız." dedi.

Gecede partililerin Mustafa Balbay ve Meclis Üyesi Serdar Tunçbay'a bir de sürprizi vardı. Siyasi liderler doğum günü pastasını birlikte üflerken birlik mesajları verdi. Dostluk ve dayanışma yemeği buluşması gecenin ilerleyen saatlerine kadar türküler eşliğinde devam etti. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Balbay Aziz Kocaoğlu İzmir Foça Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title