Haberler

CHP ve MHP Adaylarını Tanıttı

Görüntü Dökümü: CHP Adaylarının konuşması, CHP adaylarının esnaf ziyareti, MHP'nin tanıtım yürüyüşü, Mehter eşliğinde yürüyüş, Durmuş Yılmaz ve diğer adaylar.

Görüntü Dökümü: CHP Adaylarının konuşması, CHP adaylarının esnaf ziyareti, MHP'nin tanıtım yürüyüşü, Mehter eşliğinde yürüyüş, Durmuş Yılmaz ve diğer adaylar. Genel seçime doğru-CHP Uşak milletvekili adayları tanıtıldı CHP Uşak milletvekili adayları, düzenlenen törenlerle tanıtıldı.İsmet Paşa Caddesi'ndeki törene CHP İl Başkanı Ferit Celal Güray, milletvekili adayları Özkan Yalım, İsmet Akın, Mustafa Aydın ve partililer katıldı. İl Başkanı Güray, törende yaptığı konuşmada, genel seçimlerden partisinin zaferle çıkacağını ve hedeflerinin 3 milletvekili çıkarmak olduğunu söyledi. Çok güçlü bir kadroları olduğunu kaydeden Güray, "İnançlıyız, kararlıyız. Biz bu seçimleri büyük bir farkla kazanacağız. Buna inanıyorum" dedi.Konuşmaların ardından milletvekili adayları tanıtıldı, daha sonra grup İsmet Paşa Caddesi'ndeki esnafı ziyaret etti. -- MHP Uşak milletvekili adayları düzenlenen törenle tanıtıldı. Akşam saatlerinde belediye binası önünde MHP Uşak İl Başkanı Ali Kurt, Merkez Bankası eski başkanı milletvekili adayı Durmuş Yılmaz, Gökhan Özoğul, Muhammet Gür ile partililer bir araya gelerek mehter gösterisi eşliğinde kent meydanına yürüdü. Atatürk anıtı önünde saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından milletvekili adaylar tanıtıldı.İl Başkanı Ali Kurt genel seçimlerde üç milletvekili kazanacaklarını belirterek, "Uşaklı adaylarımızla halkımıza projelerimizi anlatacak ve desteklerini isteyeceğiz" dedi. MHP Uşak birinci sıra milletvekili adayı Merkez Bankası eski başkanı Durmuş Yılmaz ise halkı selamlarken iyi dileklerini iletti.Konuşmaların ardından kapalı spor salonunda konser düzenlendi.

Kaynak: AA / Politika

Durmuş Yılmaz Özkan Yalım İsmet Akın Uşak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title