Haberler

CHP Uşak'ta Ön Seçim Heyecanı

Chp Uşak'ta ön seçimle milletvekilli adaylarını belirlemek amacıyla, sandık başına gitti.

Chp Uşak'ta ön seçimle milletvekilli adaylarını belirlemek amacıyla, sandık başına gitti. Uşak ve ilçelerinde kurulan toplam 12 sandıkta toplam 6 bin 600 CHP'li üye 10 aday adayından 3'ünü belirleyecek.

Uşak Lisesi'nde sabahın erken saatlerinde başlayan oylamaya parti üyeleri yoğun ilgi gösterdi. Merkez ilçede kurulan 7 sandıkta 3 bin 450 üye, Banaz, Eşme, Sivaslı, Karahallı ve Ulubey ilçelerinde kurulan birer sandıkta ise 3 bin 150 üye oylarını kullanmaya başladı. CHP üyeleri, aralarında mevcut Uşak milletvekili Dilek Akagün Yılmaz ve diğer aday adayları Özkan Yalım, İsmet Akın, Mustafa Aydın, Nurullah Çavuşoğlu, Barış Çoban, İsmail Demirel, Yüksel Doğan, Mustafa Dönmez ve Bülent Horasan'dan arasından 3'ü için oy kullanabilecek. Saat 17.00'ye kadar devam edecek oy verme işleminin ardından belirlenecek 3 milletvekili adayı ile 7 Haziran'da yapılacak seçime girecek olan CHP'de hedef 3 milletvekilliğini de almak.

Ön seçimin ardından ciddi bir çalışma içine gireceklerini belirten CHP Uşak İl Başkanı Ferit Celal Güray, "Ön seçim sonrasında parti üyelerimiz 3 milletvekili adayımızı belirleyecek. 30 Mart'tan itibaren 5'er kişilik 80 ekip oluşturarak seçim çalışmalarımızı hızlandıracağız. Ekiplerimizle çalmadık kapı bırakmayarak Uşak'ın 3 milletvekilliği kontenjanını tüm Uşak'ı gezerek alacağız" dedi. - Uşak

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title