Haberler

CHP Tunceli Milletvekili Erol, Malatya'da

CHP Tunceli Milletvekili Gürsel Erol, CHP Malatya İl Başkanlığını ziyaret etti.

Erol, ziyarette, "Sorun Doğu'da Çözüm Batı'da" söylemiyle Türkiye'nin 81 ilini kapsayan bir program gerçekleştirdiklerini belirterek, bu kapsamda il başkanlıklarını ziyaret ederek, görüş ve düşüncelerini aldıklarını söyledi.

Partilerinin genel sorunlarından birinin herhangi bir konuda ortak dil ve söylem geliştirememesi olduğunu anlatan Erol, bu programla kurumsal bir söylemin oluşması için ön çalışma yapmış olacaklarını ifade etti.

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz da terörün çözülmesi gerektiğini düşündüklerini dile getirerek, partilerinin bu konudaki düşüncelerini çok samimi ve gerçekçi şekilde ortaya koyduğunu kaydetti.

Bundan sonraki süreçte parti olarak çözümler üretmek durumunda olduklarını dile getiren Kiraz, " Türkiye'de yaşanan bütün sorunları detaylı olarak tartışmak, projelerimizi ve sonuçları Türkiye kamuoyuyla da paylaşmak durumundayız. Toplumun bütün kesimlerine ortaklaştırarak çözmek zorundayız diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Ziyarette CHP Malatya Kadın Kolları Başkanı Güllü Tuncel, partinin bazı ilçe başkanları katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Gürsel Erol Türkiye Tunceli Malatya Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title